2008-05-10

Sino fotos

Om det nu heter så på spanska. Men jag har inget bildinlägg idag. Vilken fantastisk ljuvlig dag man har haft idag. Vi har varit ute i vår trädgård klippt hela dagen. Jag har försökt att få bort så mycket som möjligt av ogräs i vårt potatis land. Vi ska ner med ny jord och köra runt med jordfräsen och sedan sätta potatis. Gubben min och brorsan har hållit på att sätta lock på altanen. På eftermiddagen kom mellan tjejen ut och hennes pojkvän. Vi grillad kycklingfile och hade klyftpotatis och tsatsiki till. Kollade på körslaget på 4:an när dom åkte hem. Jag tycker att det var helt rätt kör som vann. i morgon är det nya på projekt som väntar. Men vi tar dagen som den kommer. Vet i allafall att jag ska klippa gräsmattan i morgon. För gräset växer så det knakar.
Ska försöka att titta in hos er så fort som möjligt.

8 kommentarer:

  1. Visst är det härliga dagar när man kan vara ute och påta i jorden.
    Egen potatis,det låter fint,det.
    Vi grillade lite lax och revbenspjäll igår.
    Ha en skön söndag.
    kram Anette

    SvaraRadera
  2. Visst har det varit skönt ute , rena sommaren faktiskt !
    Vi grillade älgfile igår =0)..
    Ha en fortsatt skön Helg...
    Kram Nettan

    SvaraRadera
  3. Ja, det är ljuvliga sommardagar ute...helt fantastiska. Vi har ätit en lååång underbar frukost på altanen. Dottern är emellertid hängig och ledsen, jag tror att hon är på väg att bli sjuk tyvärr.

    Jag ska snart gå med sonen till lekparken, dottern får vila.Därefter ska jag plantera lite nyinköpta blommor, sonen har köpt en svart som han blev förälskad i. Återstår att se var vi ska placera den. :-) Maken ska gjuta lite golv. Sedan blir det att åka till svärisarna och premiärbada i deras uppvärmda pool. Lyxigt och härligt!

    Ja-a...Kajsa Kavat har jag också läst många gånger. Den jag läst flest gånger är "Märit". Hjälp alltså. Jag läste den högt för ett par treor häromdagen. Det blev ett gråtkalas utan dess like, men det är inte farligt att gråta. Nu vill de bara att jag ska läsa sorgliga berättelser "Så vi får gråååta!" :-D

    Ha en underbar dag!

    Kram Bea

    SvaraRadera
  4. Underbart väder nu. Så härligt att få påta i trädgården. Eget potatisland skulle jag också vilja ha. Hinner nog inte med det i år. Visst var det rätt kör som vann!
    kram Susanne

    SvaraRadera
  5. Visst är det lätt att få till härliga dagar nu när det är varmt och grönt ute? Allt känns så mycket roligare då!

    Kram!

    Karin

    SvaraRadera
  6. Åh vi missade körslaget å min V blev jätte ledsen så jag vet inte ens vem som vann!! Men få kolla det snarast.
    Låter som en trevlig dag med god mat å trevligt sällskap.

    Det märks på alla bloggar att dom flesta har annat för sig nu=)
    Kram//S

    SvaraRadera
  7. Visst är det härligt när det börjar i trädgården! Vår gräsmatta har inte torkat upp ännu så vi får vänta ett tag till på att kratta.. inte sörjer jag det... hahahaha
    kramis

    SvaraRadera
  8. hallo! ja här står jag i så det står höriga till, är såå trevligt när man verkligen ser skillnad :)

    känner igen det där med att gräset växer fort nu, har klippt gräset 2 ggr denna vecka nu.. kanske för vi både gödslat och kalkat. men fint blir det..

    hoppas du haft en trevlig pingst!

    stor kram sara

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.