2009-10-25

Here, it was fun




Idag har vi firat vår dotter som fyller 25. Hon fyller i veckan men hade kalaset idag. Även när man fyller 25 önskar man sig pengar. Hon är ju student så det finns massor av hål att stoppa dom i. Vi gjorde en liten miss sonen och jag när vi var och handlade present till henne i veckan från honom. Vi hittade en jättesnygg skjorta på HM som han köpte till syran. Idag när hon öppnade paketet, sa hon med en gång. Den är från mamakollektionen på HM, va ,det såg varken sonen eller jag när vi köpte den. Tur vi sparade kvittot, annars hade hon fått behålla den tills det blir dags :-). Vi träffade våra gulliga barnbarn idag oxå och den största var i sitt esse. Hon visade morfars sina värsta grimaser hon kunde, och han fotade hela tiden.
Ha en ny och bra vecka allihopa, och vi hoppas på lite sol igen nu. Man börjar tröttna lite smått på detta grå trista väder.

10 kommentarer:

  1. Verkar som ni haft både en mysig och rolig söndag.Härligt.Ha en skön söndag och en fin start på den nya kramizar ~~~~RITA~~~~.

    SvaraRadera
  2. Mysigt med kalas!! *fniss* Lite kul att det blev lite tokigt!!! hi, hi...
    kram Susanne

    SvaraRadera
  3. Ha ha, kan förstå hennes reaktion. Men deras mammakläder är ju faktiskt snygga, har en kompis som är hur smal som helst och o-gravid men ibland köper deras tunikor just för att hon tycker de är snygga :) Ja visst är det tråkigt att det är så grått man tappar lite lusten att fota då med.Ha en bra dag, kram Katta

    SvaraRadera
  4. Huuu, vilka ruskiga grimaser!!!
    Ja, jag håller med dig. Nu får det vara slut på detta gråa och trista väder.... Tyvärr är ju inte ens november här, så det lär ju fortsätta....
    Ha det bra! Kram Sari

    SvaraRadera
  5. Hej Mamma C!

    Men vilken sötnos, hon är ju gullig fastän hon gör grimaser..!

    Kram
    Mia

    SvaraRadera
  6. hiihihihi...så gulliga bilder...

    grattis i efterskott till dottern!
    Ja pengar går ju alltid åt.

    Kramizz nilla

    SvaraRadera
  7. Låter som en ljuv söndag! hihi vilka otroligt charmiga bilder! Kram Petra

    SvaraRadera
  8. Ibland kan de ha himla snygga kläder där faktiskt men man vill ju inte köpa dom:)

    Visst är det grått o trist??? Fy tycker jag. Man blir så trött och vill helst inte göra ngt alls.

    kramen

    SvaraRadera
  9. Så søte bilder, ser at dere har det koselig ilag.
    Klem : )

    SvaraRadera
  10. Vilka härliga bilder hihi. Ja barnen blir stora och då ,får man gosa med barnbarnen. Jag har inga än men det kommer väl. Mina flickor är 21 och 15 så det gör inget om det dröjer.
    Kram på dig/Ingela.

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.