2009-12-06

Número dos

Så har det blivit andra advent och forfarande är det grönt på backen hos oss. Igår när jag hängde upp en ljusslinga i vårt fågelträd (träd med en massa gottesaker till pippina). I rabatten som är under trädet växte det penséer. Idag ska vi hälsa på hos pappa, efter det ska vi försöka hitta en bok. Den ska vara på Spanska om Sverige, vi ska skicka den till de Canariska grannar som vi har när vi är på Gran Canaria.

10 kommentarer:

Katta sa...

Penseer!!! Nu har de väl blivit galna? Här är det grått och bött, var på julmarknad och fick klafsa runt i lera igår inte mycket till julstämmning det heller. Ha en mysig andra advent när mörkret kommer på eftermiddagen och vi kan låtsas att det är vinter därute ;) Kram Katta

Viola sa...

Nog är vädret alltid upp och ner nu för tiden, jag vill ha snö och fint!!!! Önskar en fin adventssöndag, hasta luego mi amiga, adios VIOLA

Lyktor och Tyg sa...

Hej har missat flera inlägg hos dig!
Jag är itne helt frisk så jag orkar inte blogga så mycket, hoppas på bättring snart.
ha en skön söndag.
kram Kristina

Sabina sa...

Trevlig andra advent;)
Så fin uppsättning du har, har du gjort den själv??
Jag vill oxå ha en ljusslinga ute, det känns som om det bara är vårat hus som ingen har;/
Kramkram

Hem och Lycka sa...

Jaa du, jag hade penséer i rabatterna förra året och de blommade ända in i december. Mamma trodde det var julrosor :-D

kram

Beatrice sa...

Här har snön försvunnit så nu har vi också gröna gräsmattor igen :-).

Hoppas du hade en fin advent!

Kramar
Beatrice

Anonym sa...

Dear blog moderator: Hello!
Dear friends: Hello!
I am a friend from Taiwan is very pleased to find your blog, I also very much like your site content and articles, in addition I have added to my favorites, is there the honor and opportunity to your blog Friendly exchange of times?
If you have already joined, please send a letter to my mailbox, I offer my site name and URL, but also want to browse and exchange information regularly ︿ ︿ Oh, thank you!
Site Name: seo
Website: http://seo.ao.com.tw
E-mail: ericpme0615@gmail.com

Katta sa...

Men nu blir jag ju nyfiken, brukar de blomma så här mitt i vintern även i Sverige? Helleborusen alltså.Kram Katta

hemma hos lilla mej sa...

Gokväll!Ja men läste du hela inlägget för jag har gjort något fel!!!!!!Ja skåpet ska flytta hem till mej kramizar från en jättelycklig Rita.

Ann i Vilhelmina sa...

Hej gamla svägerska, roligt att läsa din blogg. Hoppas din pappa mår bättre, det var så himla roligt att träffa dem efter så många år. Kan du inte höra av dig på ann_renstrom58@hotmail.com, det vore jättekul.