2010-01-30

Nu har man provat


Det trendiga vinet Amarone. Det var verkligen jättegott, men inte något vi kommer att köpa varje månad. Vi drack det till potatisgratäng och nötkött och det smakade utmärkt. Den här var den billigaste som fanns på systemet, man undrar då hur dom smakar för 500:-. Men som sagt nu har vi testat och det kommer att dröja bra länge innan vi testar det igen. Om vi ens kommer att testa det igen (tror inte det).
Idag hittade vi äntligen ett par tofflor som min pappa kunde få på sina svullna fötter. Vi fick ses en snabbis utanför hans dörrar till boendet. För nu går det magsjuka där och dom vill inte att man ska besöka då. Men pappa har haft tur än så länge och inte blivit smittad. Men han hade en på sitt rum som hade drabbats sa han. I morgon blir det en tur till mammsen, och då ska jag göra några pannkakor till henne. Hon är skitless på sjukhusmaten nu, tycker allt smakar samma likadant säger hon. Ha en fortsatt bra lördagskväll.

8 kommentarer:

  1. Jag ville bara kika in och önska dej en skön kväll vännen.Ja då blir mamma glad att få goda pannkakaor.Ha det gott varmkram Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Röda viner dricker jag inte..då blir det migrän..så jag håller mig till de vita..hoppas helgen varit skön, är så himla trött på kylan, idag har vi bara haft .18...suck, ha en bra vecka, kram

    SvaraRadera
  3. Tack för vintipset, gillar rött vin och det är mest det jag dricker om jag dricker alkohol. tack oxå för go kommentar om mitt badrum.
    Kram på dig/Ingela.

    SvaraRadera
  4. Hejsan mammaC!
    Tack för vintipset!
    Sjukhusmat är inte kul så pannkakor blir nog uppskattat.
    Nu ska jag kolla in din tävling!
    Ha en fin måndag!
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
  5. Å stackars din mams och paps, hoppas han slipper magsjukan och jag förstår att din mams inte gillar sjukhusmatenman brukar inte direkt må bra av den heller. Jag har nog aldrig provat ett vin i femhundrakronorsklassen men det skulle vara intressant att jämföra vad man själv känner för skillnad på ett i så där hundrakronorsklassen.Kram Katta

    SvaraRadera
  6. Håller tummarna för att din pappa klarar sig, för detta önskar man ingen!
    Mamma blev nog glad åt pannkisarna, klart man måste bli less micrad smaklös mat rätt snart.
    Rött vin är inget för mig, det slutar med ulrik... kanske finns i vitt?
    Ha det gott, kram Sussi

    SvaraRadera
  7. Kul med ett litet vintips även om ni inte kommer prova det igen. Men du tyckte det var gott iaf fattade jag det som..Vin i 500 kr klassen låter väl häftigt men jag undrar jag om det är så gott so mdet smakar.. Har iaf aldrig provat ngt så dyrt. annars är jag ju en rödvins"tant" om jag ska dricka ngt..

    Även om jag inte är så förtjust i pannkakor så skulle jag också uppskatta det väldeliga om jag fick det när jag låg på sjukhus.
    Har hänt att jag fått mat hemifrån när jag legat inne - jättegott tycker jag för sjukhusmaten är inte mkt att skryta med tyvärr. så jag tror mamma blir glad!!

    Ha en bra vecka nu MammaC å kramen!!

    SvaraRadera
  8. Vad bra att få en recension på vinet, för vi hade också tänkt pröva det. Men... om det bara är "sådär", kan vi vänta ett tag till :-).

    Det låter som att du fortfarande har det fullt upp med besök hos både mamma och pappa, vad go du är som tar dig sån tid för dem... det uppskattas säkert otroligt mycket!

    Många kramar till dig
    Beatrice

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.