2010-02-28

Heja Sverige


Hejsan på er, vad har ni gjort idag då. Här hemma har det varit fart i huset. Inte att jag har hållit på med en massa projekt. Nej så är inte fallet, utan vi har varit hundvakt åt lille gullOrvar. Då blir det liv i luckan när han kommer. Prinsessan blir överlycklig att få någon att busa med. När dottern och pojkvän kom och hämtade honom åt vi lasange. Sedan blev det glass och kaffe som efterrätt. Nu sitter jag och väntar på att 5 milen ska börja, då ska gubben och jag heja fram grabbarna. Johan Olsson är vårt största hopp, vi får se hur det går. Jag ska sticka några varv på mina raggsockor så dom blir klara. För jag har beställt garnet till OS mössan, och jag hoppas att det kommer snart. Innan det är försent att använda mössa. Ha en ny bra vecka med en massa takdropp och blask.

6 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad skoj att vara hundvakt till en liten Orvar.Vad gott med lasange .Det ska jag göra någon dag för det var ett tag sedan.Ha en skööön kväll och en bra start på nya veckan vännen.Varmkram Rita ♥

NataljaOblonskaja sa...

Ja, den är ju riktigt snygg den där mössan, har förstått att det är ganska svårt att få tag på garnet, alla vill ha den.
Ha det bra.
//Camila

Sussi's värld sa...

Här hejar vi också:-)
Trodde det var omöjligt att få tag på garnet, men du lyckades du:-)
Mysigt att vara hundvakt, det skulle jag själv gärna vara också, saknar att ha hund..
Kram

Viola sa...

Här har det varit gårdsbutiksjobb för hela slanten, och maken stod för söndagsmiddagen, det blev kålpudding....0) vi älskar god husmanskost, ha en bra vecka, kram

Lyktor och Tyg sa...

Ja vi fick ett brons i alla fall. De är så duktiga våra skidåkare. Så tråkigt när OS över, nu får man vänta til sommaren 2012.
Du måste visa mössa sen.
Kram Kristina

Sussi sa...

Hejja på både i spår och med stickningen, bra kombination.

Ha en bra vecka!
Kram Sussi