2010-08-25

Nytt men gammalt


Var hos dottern häromdagen, och fick ta vad jag ville ha av möblerna som stod i deras hus som de köpte. Dom hade lämnat massor av fina saker, dom som sålde huset. Jag skulle vilja haft allt men har tyvärr ingen plats :-( Det blev en megasnygg byrå och en ny kökssoffa. Kökssoffan ska få vitfärg på sig och ett nytt tyg (engelskröd) samma som färgen på väggen ungefär. Byrån ska jag inte göra något med, den är så fin som den är. Men rummet den står i ska få ny färg på väggarna nu i höst.
Nu ska jag snart ut och gå en runda mellan regnskurarna med min stegräknare. Ni hörde rätt :-) min stegräknare är som ny igen. Gubben plockade ner den i molekyler, pillade och trixade lite, sedan fungerade den igen.

9 kommentarer:

Hannis sa...

Vilka underbara möbler!
Låter som att soffan kommer att bli en riktig läckerbit=))

Kram Hannis

Viola sa...

Vilka vackra möbler du inhandlat, ikväll var det riktigt höstlikt och det skulle behövts handskar faktiskt, ha det gott, kramen

Fresia sa...

Oj, vilka läckra möbler, skulle passat även hemma hos mig....

Ibland önskar man att man hade en herrgård så man fick plats med alla möbler man gillade :)

kramen

Sabina sa...

Oj så fina möbler, vilken julafton att bara få gå in i ett hus å välja;)
Kramkram

Gardenhouse sa...

Vilka möbel fynd, tänk att man bara kan lämna dem... Tur att de kommer till ett hem där de får ståta med hur fina de är.
Ska bli kul att se hur det blir.
Trevlig helg,
kram Sussi

GryNoKa sa...

Kjempeflotte møbler!
God helg! : )

pepperkverna sa...

Så vakre! Hege

Katta sa...

Men ooh så fin byrå!! Och soffan ser ut att vara i fint skick. Tänk att folk lämnar såna ina möbler men de fick kanske inte plats dit de skulle flytta. Tur för dej ;) Kram Katta

Miss C sa...

Åh vad fina möbler!!! ^^