2010-10-26

Rött och hett


Dessa krakar hittade jag i vårt växthus och tur var väl det, så dom inte hann att bli förstörda av kylan. Så nu är det bara att göra en massa rätter med chili i. Vi blev bjudna en gång på en god efterrätt som det var chili i. Men kommer inte ihåg vad det var mera i den, bara att det var gott. Men ni där ute kanske har några goda recept som ni kan dela med er.
Nu har verkligen nedräkningen börjat här hemma, bara en vecka kvar innan man har sand mellan tårna.

10 kommentarer:

  1. Ser jättefina ut. Är de av den starka sorten eller?
    så kul att ha lite egenodlat..
    Snart snart (om ngr år) får jag det säkert igen tror jag.

    Ha en bra vecka, KRAM!!!

    SvaraRadera
  2. Hejsan!
    Har tyvärr inga recept.....
    Vad mysigt att ni ska till värmen, så avundsjuk man blir även om vi hade solsken och 15 grader varmt idag.....
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
  3. Efterrätt med chili i har jag aldrig smakat men däremot choklad med chili i och det var supergott!

    Förstår att det ska bli skönt med resan=))

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  4. Tyvärr har jag inga bra chilitips är själv inte den största fantasten av chilli men däremot är min sambo komplett galen i det :) Kram Katta

    SvaraRadera
  5. Hade tänkt odla egna men vi har ju inget växthus så det blev bara en tanke. Men det är vacker röd färg på dom.

    Kul med din mamma. Tänk om vi kunde får gamla att börja använda mobiltelefon då...
    Dator kan vi bara glömma....

    Ha en skön kväll.
    Kram.

    SvaraRadera
  6. O va fina! Jag är så sugen på att försöka odla egna men har verkligen inga gröna fingrar så jag vet inte... Hoppas att du hittar nått bra recept. Kram

    SvaraRadera
  7. Chili är jättegott i mat, en het "chili" är aldrig fel såhär på hösten :-). Jag har hittat en chokladkaka med chili och honung i och den är supergod! Anton Bergh tror jag att det var.

    Ha en fin dag!

    Många kramar
    Beatrice

    SvaraRadera
  8. Här är en som nyss kommit hem från solen, har haft underbara dagar, så nu är man laddad igen, ha det gott, kramen

    SvaraRadera
  9. Oj vilka fina chilisar;)
    Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med recept är superkass i köket...
    Ååååååå nalkas det semester, loveli..
    Kraaaaaaaaaama

    SvaraRadera
  10. Hej så härligt röda chili , e de lättodlat har aldrig prövat det . Ha de gött // STINA

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.