2010-07-28

Liten kvällsvickning

Det hade vi igår kväll på altandäcket. Några knäckisar med groddar, salami och lite ost, melonskivor och ett glas rosévin i kvällssolen. Dessa knäckesticks köpte jag hem för ett par veckor sedan. Jag och gubben skulle äta rökt fisk och då skulle dom vara goda till. När jag tog min första tugga, så bet jag sönder en tand och fick göra ett tandläkarbesök på grund av detta hårda bröd. Så jag har inte vågat röra kartongen förrens igår, men det gick jättebra denna gång och dom är supergoda. Nu är det bara två arbetsdagar kvar innan semestern börjar.

2010-07-25

Un fin de semana lluvioso



Det är skönt att vi äntligen får lite regn, men det får bara hålla på denna vecka också. Sedan börjar vår semester, och då vill vi ha sol igen. Ja, som sagt nu börjar nedräkning till vår efterlängtade semester. Det ska bli så himla skönt att få vara ledig och bara få vara. Denna helg har vi träffat båda våra fina tjejer. Igår var Therése, Anders och lille Wilmer hos oss. Vi trottsade regnet och grillade ändå. Idag har vi varit hos Sophie och Rikard och kollat deras sovrum som dom fått klart.

2010-07-20

Mr. Cool var namnet

Måste bara få visa vår gulliga lille Orvar, så här cool är han i sommarvärmen. Lille gubben är väldigt känslig i sina ögon av den starka solen. Då finns dessa tuffa solbrillor till dessa hundar med detta besvär. Han är så duktig och har dem på sig också. Det skulle aldrig vår prinsessa klara. Nu är dom på sjön och då passar dom ju utmärkt med allt reflekterande ljus som finns där.

2010-07-17

Kludderikludd









Halloj på er alla, äntligen har vi fått lite regn, både torsdag och lördag har det regnat här hos oss. Fast varför ska det jämt komma på helgen när man är ledig. Förra helgen när vi hade tropisk hetta och gubben jobbade helg, då var jag inne och målade lite tavlor. När jag målar så gör jag det i acrylfärg, har provat både olja och akvarell men akrylfärg är min grej. På dessa tavlor har jag inte använt så mycket pensel. Utan här har jag kladdat med händerna, svamp, kniv och lite andra redskap. Ha en fortsatt trevlig helg, nu är det bara två veckor kvar till semestern.

2010-07-12

Pust, pust i sommarvärmeen

Vilken hetta vi har nu i sommar Sverige. Man nästan smälter bort i värmen. Men jag klagar inte, jag älskar värmen. Bara att det är tråkigt att man inte har semester ännu. Blir lite orolig om det kommer finnas någon sol kvar i augusti till oss. Jag bakade härom dagen ett lätt och gott bröd som jag hittade i tidningen Laga Lätt. Brödet hette snabba snibbar, och snabbt och fort gick det att göra dom också.

2010-07-07

Nytt












Var och hälsade på hos dottern och mågen i helgen, dom har nu flyttat in i sitt hus som dom köpt. Det ligger utanför stan med kohagar och ängar som grannar. Ett gamalt hus som dom tänker att bygga om till sitt som dom vill ha det. En härlig tomt med massor av gamla fruktträd. Detta är ett megaprojekt som dom har framför sig, men som kommer bli fantastiskt när det blir klart. Vi fick även träffa vår förlorade son :-) som lämnade boet i juni. Fick krama om honom riktigt ordentligt. Skålarna som vi åt jordgubbar och glass i hade dottern köpt på Drömgården i stan. Fortsätt att njut av det underbara vädret som vi har nu alla bloggisar.
Bilderna är klickbara.

2010-07-04

Veckoinlägg

Nu är det sommar i hela Sverige på riktigt. Man blir helt lycklig i hela kroppen av sol och värme som vi får. Man hinner tyvärr inte att sitta vid datorn långa stunder eller inte alls en del dagar. Man vill inte missa en minut av detta väder när man är ledig. Vi har varit och badat som ett par riktiga sjölejon, för det är helt underbart skönt i vattnet. Man har lite svid i skinnet av all sol som man har fått, men det finns det bot för. Vi har grillat och ätit gott på kvällskvisten, men nu väntar en ny jobbarvecka igen. Men enligt tidningarna och nätet så skall värmen ligga kvar ett tag till YEEEEEESSS! Jag har även hunnit med att gjuta i betong som jag velat så länge. Det gav mer smak, så ett besök hos Bauhaus blev 100 nya kg att leka med.