2011-04-18

Sol och värme och så lite färskostVilken dag det har varit, även helgen har varit toppen. Det är därför jag inte varit vid datorn, nästan i allafall. Lördagen och söndagen sprutade på i raketfart som vanligt med en sol som lyste varmt och skönt. Nu får man hoppas på att detta väder håller sig över påsken också.

Den här färskosten köpte jag sist när vi var och handlade. Den fanns i några andra smaker också, men gubben och jag fastnade för denna. Det var ett bra val, för den var jättegod tyckte vi. Ni ser ju på bilden att vi gillade den. Nästa gång blir det att testa den med chili och paprika. Det är en favoritkombination för mig.

8 kommentarer:

Katta sa...

Tack för tipset den ser god ut. Själv hann jag inte med att vara så mycket ute idag men hoppas alla dar blir så här vackra hela påsken. Kram Katta

Hannis sa...

Det är nu man ska passa på att njuta.
Av sol och vårvärme.
Datorn hinns ju med vid sämre väder=))

Ha en härlig påsk!
Kram Hannis

Gardenhouse sa...

Så härligt våren kommit och ni njuter och tar vara på den!
Gillar vinglaset jag skymtar längre ner.
Ha en härlig vecka,
kram Sussi

Viola sa...

President har ju himla god brie, men denna får jag nog rata..nötter så jag ska kika efter den med chili istället, hoppas dagen varit bra, kramen

Älskar sött/ Unik kollektion sa...

Tack sötaste du!! Va gullig du är...=) Hoppas att allt är bra med dig i värmen och att du får en underbar påsk med mycket mys, bus och god mat! =)

kramelikram Malin <3

Sabina sa...

Mmmm Ser jätte god ut, mums!! Hm undrar om jag får äta den, det måste vara pastiröserad (om det nu stavas så) mjölk i den isf. ska kolla. Ha en bra dag.

Kramkram

Snögården sa...

Ser gott ut, konstigt man blir alltid så sugen på mat när man tittar på din blogg hi hi.
Glad Påsk
Kram Anni

GryNoKa sa...

Den ser god ut, får kjøpe en neste gang jeg er i Sverige. Påskeklem : )