2011-05-04

No me gusta este climaDet var hårda ord men väldans sant, och jag tror inte jag är ensam om att tycka det heller. Man kan inte ha vinter i maj månad. Vi har ju redan fått känna av den underbara värmande solen. Redan börjat längta till sommaren och ännu mera sol och värme. Så vaknar man av flingor stora som dasslock i morse. Man var som en snögubbe när man kom till jobbet + lite Alice Cooper av all mascara som runnit ner på kinderna. Nu ber jag en stilla bön att vädret stämmer som dagstidningen utlovar till helgen. Annars beställer vi enkel resa till varmare breddgrader.

Min lilla bild idag visar en liten god tapastallrik som intogs när solen lyste klar och varm på himlen och man trodde att sommaren var på väg. Så det var inte idag denna bild togs alltså.

11 kommentarer:

 1. Jag log när jag såg framför mig hur du stegade in på jobbet som Alice Cooper... :-).

  Jag håller med om vädret, så här kan man bara inte ha det! Som tur är kikade solen fram här idag och det har långsamt blivit lite varmare... tur det, för jag höll på att frysa ihjäl i helgen!

  Många kramar
  Bitte

  SvaraRadera
 2. Så gott, det blev ett bakslag med snö men nu är det nya tag igen....sol och värme hurra...... är på väg in.
  Det blev en jättelyckad kväll oxfilé mums.
  Kram Anni

  SvaraRadera
 3. Oj va gott de ser ut! Och jag hoppas verkligen att värmen kommer tillbaka. Jag vägrar ha vinter, kyla och snö i maj! Kram

  SvaraRadera
 4. Ja usch, de där dasslocks-snöflingorna som kom var totalt oönskade må de hålla sig borta fram till advent. Men Alice Cooper är ju cool ;D Kram Katta

  SvaraRadera
 5. Haha...lite spanskakunskaper har jag ju...och idag går det ju åt rätt håll, hoppas prognosen stämmer som dom lovar, hoppas dagen varit bra, kramen

  SvaraRadera
 6. Snow´s out for ever, osv..
  Försöker bara vara lite rolig med en travesti av Alice..
  Nu ska vädret bli bättre hörde jag, ingen tvekan om det. Jag försöker skicka dig en massa energi, känner du? Nähä, det funkar kanske inte..
  Sitter på ett hotellrum och försöker roa mig här..

  Kvällskram!

  SvaraRadera
 7. Jag håller med dig, april väder i maj vill vi inte ha.

  Hoppas det blir varmt till helgen. Vi behöver det nu, efter denna kalla vinter.

  Ha det fint

  SvaraRadera
 8. Älskar tapas, det är sååå gott. Älskar SOL, SOMMAR och VÄRME och surade som faaan när snön föll IGEN i F...ing MAJ. Idag lyser solen dock och med en gång är man på lite bättre humör.

  Ha en fin helg nu min vän.

  Kraaaaaaaaaaaam

  SvaraRadera
 9. I helgen ska det bli varmt!
  Och solen skiner här idag så det känns lovande=))
  Så gott med tappas!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 10. Hoppas snö eländet har försvunnit hos er nu... Här har det också snöt vid ett par tillfällen i veckan, men idag har vädret varit fint men aningen kallt.
  God mat och efterätter hos dig som vanligt, gott att se!
  Kram Sussi

  SvaraRadera
 11. Tapas är gott och trevligt, vi gillar det.
  Jag är av ngn outgrundlig anledning så sugen på grönsaker och melon just nu så tallriken såg extra smarrig ut måste jag säga.

  Kramen!!

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.