2012-02-28

Nu var det tisdag igen

Då får man äta en sådan bulle utan dåligt samvete. När jag äter min semla vill jag helst stoppa ner den i en tallrik med varm mjölk i. Man brukar kalla det för hetvägg. Där låter jag den bli alldeles mjuk och gojsig och sedan slevar jag i mig den. Hur äter ni er tisdagsbulle?

10 kommentarer:

Hajan sa...

Det låter gott med en bulle,
lagom som kvällsmat oxå.
Ha en bra dag i morgon, kramar

Gardenhouse sa...

Himmel jag har missat semlan idag!!!
Din får ju tandvattnet att rinna...
Kram Sussi

GryNoKa sa...

Vi kaller det Fastelavensboller, men jeg har aldri prøvd å ha de i varm melk. Ønsker deg en fin kveld. Klem
: )

Anna sa...

Jag gillar dem inte i varm mjölk! Äter locket först och sedan grädde och bullen! Mumsigt!

Tina sa...

Jag åt ingen tisdagsbulle, ska försöka hålla mig till lördagsbulle nu..då blir det som din!

KRAM

Gabriella sa...

God morgon!
Då jag var liten åt jag alltid semlan "hetvägg" men du gör jag det aldrig..hoppas att du får en riktigt bra dag idag♥
kram Gabriella

Bromans Bravader sa...

Precis så. Med varm mjölk och gärna kanel. Mums!

Hajan sa...

tack du lilla Tusenkonstnär
Du vet vad jag menar,puss och kram
ha en bra första Mars

Vardaxlyx sa...

Hihi hetväg är min mans favvo dock inte min :-/
Kramkram

Mariette sa...

Den varianten har jag aldrig provat.
Jag äter den på det vanliga viset!

Kram Mariette