2012-02-28

Nu var det tisdag igen

Då får man äta en sådan bulle utan dåligt samvete. När jag äter min semla vill jag helst stoppa ner den i en tallrik med varm mjölk i. Man brukar kalla det för hetvägg. Där låter jag den bli alldeles mjuk och gojsig och sedan slevar jag i mig den. Hur äter ni er tisdagsbulle?

10 kommentarer:

  1. Det låter gott med en bulle,
    lagom som kvällsmat oxå.
    Ha en bra dag i morgon, kramar

    SvaraRadera
  2. Himmel jag har missat semlan idag!!!
    Din får ju tandvattnet att rinna...
    Kram Sussi

    SvaraRadera
  3. Vi kaller det Fastelavensboller, men jeg har aldri prøvd å ha de i varm melk. Ønsker deg en fin kveld. Klem
    : )

    SvaraRadera
  4. Jag gillar dem inte i varm mjölk! Äter locket först och sedan grädde och bullen! Mumsigt!

    SvaraRadera
  5. Jag åt ingen tisdagsbulle, ska försöka hålla mig till lördagsbulle nu..då blir det som din!

    KRAM

    SvaraRadera
  6. God morgon!
    Då jag var liten åt jag alltid semlan "hetvägg" men du gör jag det aldrig..hoppas att du får en riktigt bra dag idag♥
    kram Gabriella

    SvaraRadera
  7. Precis så. Med varm mjölk och gärna kanel. Mums!

    SvaraRadera
  8. tack du lilla Tusenkonstnär
    Du vet vad jag menar,puss och kram
    ha en bra första Mars

    SvaraRadera
  9. Hihi hetväg är min mans favvo dock inte min :-/
    Kramkram

    SvaraRadera
  10. Den varianten har jag aldrig provat.
    Jag äter den på det vanliga viset!

    Kram Mariette

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.