2013-04-02

Här fuskas det

Hittade ett så gott recept på fusksurdegsbröd på denna blogg. Men idag lät jag degen få jäsa utan några vikningar. För jag satt den innan jag gick till jobbet. Så när jag kom hem vek jag den 2 gånger innan den åkte in i ugnen. Jag gjorde brödet på fifty-fifty av råg och vetemjöl också.


4 kommentarer:

  1. Ser gott ut det där "fuskbrödet" hihi. kram Nilla

    SvaraRadera
  2. jA VI VET JU ATT DEN FÖRRA FUSKEN
    VAR GOD,SÅ DET ÄR NOG DETTA MED.
    JAG FÖRSTÅR INTE ATT DU HINNER
    ALLT DU SÄTTER I GÅNG MED.

    KRAM FRÅN HAJAN.
    PS. Jag har skickat mail och bilder till 33an i dag.
    kram Hajan

    SvaraRadera
  3. Härliga recept du delar med dig av...håller med ovanstående, hur hinner du med allt?
    Vilken mäster jonglerande pannkaks morbror, vilket kul inlägg!
    Kram Sussi

    SvaraRadera
  4. Ovan blev det adresserat från gårdsbloggen ;) ibland är fingret snabbare än hjärnan...
    /Sussi

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.