2014-08-15

Hemvändardag

Nu har vi avverkat 2 veckor av vår semester på solkusten med våra barnbarn som vi brukar. Så i förrgår var vi hemma och lämnade dom och hälsade på hos våra nära och kära en snabbis. Jag var och hämtade lite jobb till mig. Sedan överlämnade vi huset till sonen som bor där nu när vi satte oss på planet igen. Så i morse tog man kaffet på vår fina balkong och njöt av att solen sakta kom upp över hustaken där vi bor. Nu ska snart badväskan packas och sedan blir det havet hela dagen. För det gillar inte barnbarnen så mycket. Så när vi har dom med oss är det poolen som gäller.
 
 
 

6 kommentarer:

 1. Eftersom jag är när och kär, blev jag jätteglad för besöket hos mig.
  Tack också för de riktiga badsvamparna.
  Tänk bara på er själva nu ett tag.
  Ni är värda det, efter allt Ni ställer upppå. Jag vet av egen erfarenhet att man älskar sina barnbarn och inte ser det som någon uppoffring att ha dem. De kommer ju alltid i första hand.
  Men nu är det Er tur.
  kram från Hajan

  SvaraRadera
 2. Ser alldeles underbart ut! Varm och skönt...ja njut på!
  Varm kram,
  Titti

  SvaraRadera
 3. Men så härligt det ser ut. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Vilken fin blogg du har :)

  SvaraRadera
 5. Vad härligt att åka iväg igen! Säkert supermysigt och roligt med barnbarnen med och för dem är det så klart lättare och roligare i poolen än i havet men jag förstår om du längtar efter havsdopp, finns det nåt bättre? Ha en skön semester, kram Katta

  SvaraRadera
 6. Åh det låter helt perfekt! Barnbarn i två veckor och sedan bara ni vid solkusten! Njut och ha det underbart! Här hemma närmar sig hösten.

  KRAM Anna

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.