2016-04-07

Bakflow

Var bara tvungen att testa det här receptet på snabba frallor som dessutom är glutenfria. Kan verkligen rekommendera alla att göra dom, för jag tror inte man kan misslyckas. Dom blev inte jättestora men 8st. blev det.

Snabbfrallor
2dl rismjöl
2 msk linfrön
4 msk solrosfrön
4 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
2 ägg
2 dl yoghurt
4 msk olivolja

Blanda ihop alla torra ingredienser ordentligt. Sedan yoghurt, äggen och olivoljan. Rör om alltihopa men inte för länge. Forma till runda bollar med blöta händer. Lägg dom på en plåt med bakplåtspapper och grädda på 200 grader i 15 minuter.
 

6 kommentarer:

Fru Eriksson sa...

Mumms sååå gottit ♡ ....
/Kram & Tack för receptet!

Katta sa...

Å så gott det ser ut! Kakorna i förra inlägget med, mums. Kram Katta

Hajan sa...

DET skall jag nog inte ge mig på, så som jag håller på
kan det säkert bliva kolbullar.
>nej dumt skoj , ville bara vara lite rolig.


åker ner 10.15 i morgon till konsum i Åby
Puss och kram

HWIT BLOGG sa...

Gott med nybakat! Blir en bra lördagsfrukost det, tack för receptet...
Ha en fin fredag!
Kram från Titti

Nilla Q sa...

Gott med nybakat! Brödet i frysen var visst slut nu, så det får bli bakning för mig med nu i helgen :)

Kram Pernilla

tankar o bilder sa...

Min dotter älskar att baka. Ska visa henne din blogg!
Ha en bästa fredag!