2016-06-13

Tortillabröd

Provade att göra glutenfria tortillabröd igår. Blev kanske inte  som ett bröd, utan mer som en pannkaka i konsistensen. Men det var helt okej, bara att rulla ihop och äta med kniv och gaffel.


Glutenfria tortillabröd
5 dl vatten
2 dl bovetemjöl
3 1/4 dl majsmjöl
½ dl rapsolja
½ tsk salt

Mixa samman ingredienserna. Stek i het stekpanna, med lite smör tillsatt. Vicka ut smeten på samma vis som när du steker pannkakor. Vänd när ytan torkat helt.

7 kommentarer:

Hajan sa...

DU LILLA PÅHITTIGA FIA, DU ÄR JU FANTASTISK NÄSTAN VARJE VECKA
KOMMER DET NYA FÖRSLAG. DET SÅG GOTT UT, DET VAR DET NOG OCKSÅ
ELJEST HAR DU VÄL FÅTT PÅ BACKNING.

VILKEN TRÅKIG MATCH, TUR I OTUREN.

No34 sa...

Lät gott med hembakt, även om det blev som pannkakor. Men det är ju gott det med!
Rensa rabatter ja..... :(
Har bara doftat på Clean, aldrig köpt, men det doftar gott!!
Önskar Dig en solig och fin tisdag, kram Kate

Fru Eriksson sa...

Åh,så gottit ....
Tack för receptet :)

/Kram fina du & ha en underbar kväll!

HWIT BLOGG sa...

Gott och enkelt att göra såna "klämmor"...är så glad för dina tips och recept, använder dom ofta :)
Kram från Titti

Katta sa...

Ser jättegott ut. Katta

Sallys hus sa...

men oj vad duktigt att baka egna!
Jag blev plötsligt himlans hungrig..;)
Ser supersmarrigt ut!
Kram Katarina

Hannis sa...

Suck...så himla hungrig just nu=))
Det där lät smaskigt som 17!

Kram Hannis