2016-06-13

Tortillabröd

Provade att göra glutenfria tortillabröd igår. Blev kanske inte  som ett bröd, utan mer som en pannkaka i konsistensen. Men det var helt okej, bara att rulla ihop och äta med kniv och gaffel.


Glutenfria tortillabröd
5 dl vatten
2 dl bovetemjöl
3 1/4 dl majsmjöl
½ dl rapsolja
½ tsk salt

Mixa samman ingredienserna. Stek i het stekpanna, med lite smör tillsatt. Vicka ut smeten på samma vis som när du steker pannkakor. Vänd när ytan torkat helt.

7 kommentarer:

  1. DU LILLA PÅHITTIGA FIA, DU ÄR JU FANTASTISK NÄSTAN VARJE VECKA
    KOMMER DET NYA FÖRSLAG. DET SÅG GOTT UT, DET VAR DET NOG OCKSÅ
    ELJEST HAR DU VÄL FÅTT PÅ BACKNING.

    VILKEN TRÅKIG MATCH, TUR I OTUREN.

    SvaraRadera
  2. Lät gott med hembakt, även om det blev som pannkakor. Men det är ju gott det med!
    Rensa rabatter ja..... :(
    Har bara doftat på Clean, aldrig köpt, men det doftar gott!!
    Önskar Dig en solig och fin tisdag, kram Kate

    SvaraRadera
  3. Åh,så gottit ....
    Tack för receptet :)

    /Kram fina du & ha en underbar kväll!

    SvaraRadera
  4. Gott och enkelt att göra såna "klämmor"...är så glad för dina tips och recept, använder dom ofta :)
    Kram från Titti

    SvaraRadera
  5. men oj vad duktigt att baka egna!
    Jag blev plötsligt himlans hungrig..;)
    Ser supersmarrigt ut!
    Kram Katarina

    SvaraRadera
  6. Suck...så himla hungrig just nu=))
    Det där lät smaskigt som 17!

    Kram Hannis

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.