2016-12-13

Vörtisen är klar

En vörtlimpa till julbordet måste man ha, och det fixade jag till lite snabbt igår. Samtidigt som jag lagade till den kulinariska vegorätten som fanns i lådan 😊. Den här vörtlimpan behöver ingen jäsningsprocess, utan bara att sno ihop och skjuts in i ugnen på en timme. Vi var tvungna att provsmaka den igår kväll och den blev godkänd.


Receptet hittar ni här

5 kommentarer:

  1. Fixar du gill Glutenfri till Marina och Anders, jag köper glutenfritt
    bröd i Konsum till julafton.
    Hoppas de har det. I kväll såg jag på 3an Jul hos Plura, tänkte
    tillbaka på så mycket roligt vi hade Hellstens och vi.
    Det är ju snart 30 år sen, herre gud..
    I morgon går jag till grannen rakt över på Lutfisk.
    I DAGHADE JAG ISTERBAND IGEN , det var gott
    I dag har jag ringt Stavsjö, Lasse-pata, Acka Nylander, man måste
    ju vara lite social också.

    SvaraRadera
  2. Åhh, så gott😋Älskar vörtlimpa.. snart hemfärd för oss då blir det saffran och vörtlimpa det första jag köper tror jag👍🏼Kramiz

    SvaraRadera
  3. Åh, vörtbröd som är så gott :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Så gott med hembakat bröd. Kram.

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.