2017-02-10

Inte utan Bosse i köket

Halloj där på fredagskvällen. Här har vi precis ätit en god middag som vi alltid gör på fredagarna. En lövbiffsgryta med rosépeppar och penne makaroner till och ett glas rött till detta. Jag spelar nästan alltid musik i köket när jag håller på där. Jag kör Spotify genom bosen som har blivit döpt till Bosse. Jag brukar göra egna listor med en salig blandning av musik. Gubben streamar alltid från tv:n på dagarna när han är hemma. Lyssnar ni på musik när ni är hemma? Ha en fin och bra fredagskväll.

Bosse och godisskålen till kvällen.
En salig blandning från 50-tal till nutid.

Middagen serverad.

9 kommentarer:

Ami sa...

Vilken trevlig kväll!
Jag kör också alltid spotify! Och i Sverige lyssnar vi också på det genom Bosse :) Perfekt när man kan välja vilken musik man vill spela!
Kram!

Finurliga fröken sa...

Men va gott de där såg ut. Och mysigt att lyssna på musik. De gör jag adelles för sällan faktiskt. Jag som gillar musik. Kram och trevlig helg!

Finurliga fröken sa...

Men va gott de där såg ut. Och mysigt att lyssna på musik. De gör jag adelles för sällan faktiskt. Jag som gillar musik. Kram och trevlig helg!

Hajan sa...

Så trevligt det låter, ibland har jag klockradion i gång.
men tycker det är skönt när det är tyst också,
Välkommen i morgon-

No34 sa...

Japp, nåt lugnt vill jg ha till matlagningen på fredagskvällarna. Typ Norah Jones, lite restaurangmusik i bakgrunden... Ser gott ut!
Lördagskram från Kate

anettan sa...

Efter en dag jobb med ganska högt och mycket ljud tycker jag det är Skönt utan ljud hemma. Men innan jag jobbade i förskolan så hade jag alltid mysiknpå hemma. Kram Anette

Villa Freja sa...

Bara om mannen drar igång något ... men inte min melodi riktigt. Om jag lagar mat lyssnar jag till en ljudbok i stället.
Gillar egentligen bara musik när jag kör/åker bil. Kram.

Ama de casa sa...

Guuuu va gott med smågodiset där! :-)

Vi lyssnar inte särskilt mycket på musik faktiskt. Utom nu i Schlagertider då ;-)

inspirationgenombilder sa...

Trevlig mysig kväll! Jag har också alltid haft musik på vid matlagning, men tagit bort spotify ett tag... Kom på att jag har slutat spela massor med musik.
Hos mig blev det hemmagjord pizza och ett glas rött.

Ha en fin helg