2017-06-08

Ute och gått

Igår tyckte vi att en promenad kunde vara på sin plats. Det var molnigt och blåste = bra gångväder istället för stekande sol. När vi skulle ge oss iväg blev vi stannandes hos grannen och stod och bubblade över staketet. Under den tiden hann det bli klarblå himmel. Men vi gick iväg ändå för det fläktade i alla fall. När vi kom hemåt igen såg vi att dom började att bygga upp för cirkus eller om det var tivoli på parkeringen borta på La Zenia. Lunchen fick bli knäcke med kyckling, olivolja och svartpeppar på. Nu dressade vi om till badkläder och gick ner till vår pool och tog ett dopp. Den håller samma temperatur som havet. Kvällen hade vi bestämt att gå ut och äta med gubbens arbetskamrat och man. Dom dök upp hos oss först med en skumpa och vi bjöd på lite snacks. Vi åt på en Argentinsk krog som blev en besvikelse totalt. Glömde helt bort att fota allt (segt) kött dom serverade. Men en trevlig kväll hade vi ändå och det överväger det mesta.

6 kommentarer:

Ama de casa sa...

Inget större fel på er dag heller :-) Visst ändrar sig vädret snabbt här, åt båda hållen, men oftast till det bättre tack och lov :-)

Ha en fin dag idag igen!

Hajan sa...

Åh vad mycket gott ändå, men det var väl hemma hos Er förstår jag.
ha,ha här bliver det pasta i dag med, det blev så mycket över i går.
Men som ni vet älskar jag det, det är nog för Vitlökens skull.
Skall fortsätta i en av garderoberna och en byrålåda.
Om jag säger jag går efter färg, bliver väldigt överraskad
när plagget kommer fram. NEJ RIKYIGT SÅ ÄR DET VÄL INTE.
kram Mamma C

Ami sa...

Kul med besök av vänner! synd att inte maten var bra på restaurangen, men ni verkade ju ha trevligt ändå!
Kram

✫ Fru Eriksson sa...

Åh,i den poolen vore gott att doppa tårna hihi ...
Trist på maten/Kram

Helenasenklavardag sa...

Då får inte den restaurangen besök av er fler ggr då antar jag. Skönt när molnen bara försvinner och det blir varmt och gott. Njut och ha det gott.
Kram Helena

Villa Freja sa...

En sån mysig dag. Härligt med klarblå himmel.