2018-02-21

Inga konstigheter alls

Jag gillar jordnötssmör så in i bomben. Man kan ha det på allt nästan. Som på knäckisen, gröten, chiapuddingen, yoghurten eller bara stoppa skeden med en klick på direkt i munnen.
Godast blir smöret när man tar dom färdigsaltade jordnötterna och inte dom neutrala . Bara att skölja av dom lite, innan man mixar dom till ett crunchigt smör. När jag mixar jordnötterna brukar jag även ha i lite honung och kokosolja för att få rätt konsistens.




Det här är Mumsfilibabbamackor.

9 kommentarer:

  1. Kan bara hålla med om att jordnötssmör är vansinnigt gott! Dock har jag aldrig provat att göra det själv någon gång. Kanske dags att göra ett försök...

    Kram

    SvaraRadera
  2. Bra tips. Tack! Trevlig onsdag på er.

    SvaraRadera
  3. Oj då kära "nån" vet inget om detta har it sådant smör. Det fanns inte på min tid, jag är för gammal.

    SvaraRadera
  4. Så du gör smöret själv, så gott. Det måste testas. Kram.

    SvaraRadera
  5. Lät gott med lite honung i :)
    Har du testat göra med cashewnötter? Tänkte om det blir lika gott?
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sök på nötsmör i min blogg så hittar du det med.

      Radera
  6. Jag är inte ett fan av jordnötssmör. Tror jag? Det var länge sen jag testade :-)

    SvaraRadera
  7. Älskar jordnötssmör så det här passar mig perfekt :) Barnen tycker med om det.
    Men det ska vara crunchy ;) Kram och hoppas du får en fin dag <3

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.