2018-05-08

Provat lite nytt

Jag är urdålig på vad som behövs för min hud och kropp 😐. Jag har ofta kört med Niveas grejer både till ansiktet och kroppen. Tycker Nivea har varit bra och luktar gott också. Nu har jag kollat lite på hyllorna på Mercadona som har ett eget märke som dom saluför Deliplus heter det. Jag har köpt ansiktskräm med FPS 30 och serum antirynk. Dessa två saker kostade mig en förmögenhet NOT 😉. Jag betalade 12€ för båda😊. 
Jag tycker dom verkar vara bra och går in i huden och luktar gott. Nu har jag inte trott att jag ska bli som någon barnrumpestjärt i ansiktet. För rynkorna som jag redan har efter 57 år 😀 kommer jag att få behålla. Men man kan ju vara rädd om sin hud.11 kommentarer:

 1. Hejsan det här gamla skrället har också använt NIVEA I ALLA ÅR. hA,HA NÄR DU ÄR 57 SÅ ÄR JAG 87 DÅ.
  dÅ ÄR MAN SÅ GAMMAL ATT MAN INTE BRYR SIG LÄNGRE. Men det var väl bra om Du hittade något som Du blev nöjd med. Nu skall den här skräp hönan taga sitt morgonkaffe, " skuppar gröten i dag.
  Flickorna som skall städa kommer snart. kram från en nöjd 87 åring.

  SvaraRadera
 2. Även om man har rynkor för det är nog oundvikligt så är det ändå bra att vara rädd om sin hud. Nivea är verkligen en klassiker men numera använder jag den inte. Finns så mycket annat på marknaden så jag varierar mig. Dina produkter var verkligen prisvärda för vissa märken kostar en förmögenhet. Det är jag inte beredd att betala.

  Kram och ha en härlig tisdag!

  SvaraRadera
 3. Jag tror faktiskt att Nivea är bra eftersom det har funnits så länge men ibland kan man prova något nytt. Jag köpte ansiktskräm på Lidl och såg i efterhand att det var antirynk. Jaja strunt samma. Det är som det är med rynkorna.

  SvaraRadera
 4. Hade oxå nivea, men hittade PH5 på apotea som är underbar o effektiv har även aniktskrämerna såå nöjd :) ha en fin dag kram

  SvaraRadera
 5. Jag brukar också använda Mercadonas kräm. Fast jag har oftast kroppskrämen i pumpflaska och den kör jag med över hela kroppen....även i ansiktet :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Kul när man hittar nåt som man gillar och som dessutom är prisvärt :-)

  SvaraRadera
 7. Jag håller mig till kräm från Lidl. Billig, kostar bara några tior, fått bäst i test pris och passar mig bra. Cien heter den förresten. Kram=)Carina

  SvaraRadera
 8. Kul att hitta nåt man trivs med i denna djungel av krämer.
  Att det sen är SPF 30 gör ju inte saken sämre. Själv använder jag SPF 50 i ansiktet. "tokfia" som min kära mor brukar säga ;)
  Kram

  SvaraRadera
 9. Klart man ska testa lite nytt. Det kan väl ändå inte göra någon skada. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 10. Bra där! Aldrig för sent att börja med serum. Jag känner stor skillnad bara efter en månad! Skönt att hitta något som man är nöjd med också.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 11. Man ska ta hand om sin hud och det är ju så skoj när man hittar något som verkligen fungerar :) Hoppas du mår fint <3

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.