2019-04-06

En dag med minstingen


Igår hade vi brorsans bil igen så vi var hos grabben med familj. Vi hade bestämt en tid så Amelia skulle hinna sova lite innan vi dök upp. Men när vi knackade på dörren lite försiktigt så var det hon i mamma Johannas famn som öppnade. Gullungen hade vägrat att somna.

Först var hon väldigt reserverad för både farmor och farfar. Det går bra att prata på whatsapp men nu var dom in real life då blev det lite läskigt först.

Men snart var min väska intressant och sedan jag med och allt var som bortblåst med blyghet och rädsla. Jag t.o.m. kunde få Amelia att somna en stund med hjälp av lite fusk. Jag satte på babblarna på mobilen och lade mig med Amelia. Tog inte många minuter innan ögonen slog igen. Man vet ju själv hur svårt det är att se på tv när man är trött 😉.

När hon vaknade tog vi på oss och gick ut en promenad i det vackra vädret som var. Vi gick bort i den gamla delen av Skärblacka och ner till vattnet. Har faktiskt aldrig gått där tidigare och det var jättevackert.

Men när jag skulle skicka över bilderna till plattan från mobilen for fingrarna lite väl snabbt. Så jag råkade slänga dom bilderna från vattnet i papperskorgen istället. Jo jag vet att det var dumt 😯 men även solen har fläckar.

När vi gått vår promenad och tittat på bilar, bussar, vattnet och fåglarna gick vi hemåt igen.

Blev lite bus och lek innan vi tackade för oss och körde hem till stan igen. På kvällen såg vi på Let's Dance innan vi hoppade i säng.


Amelia fick en liten nalle av oss.

 Men snart var farmors väska mer rolig.

 Efter sovstunden tog vi oss en promenad i solskenet. 

 Vi gick till gamla delen av Skärblacka och till vattnet.

 En vacker promenadväg.

 Det brukar vara mängder av kanadagäss på sommaren berättade grabben.

 Hemma igen blev det lek och stoj.

 Vi tittade på Amelias fina resväska som hon fått.

Tog ett kort på solen som höll på att försvinna bakom hustaken när vi kom hem till stan senare.

8 kommentarer:

  1. Vilken mysig dag med Amelia! :-)
    Synd med dom kastade bilderna... Men visst brukar dom gå att plocka tillbaks från papperskorgen? Det brukar jag kunna göra i alla fall. Jodå. Jag har också fläckar ibland ;-)

    Ha en härlig lördag!
    PS: Inte för att jag vill vara sån, men dom där "Kanadagässen" på din bild är vitkindade gäss. Ooops! Nu var jag visst sån i alla fall ;-)
    Fast jag tvivlar inte en sekund på att det brukar vara mängder med Kanadagäss där också :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Var i mobilen jag tryckte på papperskorgen, där tror jag inte man kan hitta dom igen.
      Du får gärna rätta mig, det är så man lär sig något nytt. Men båda sorterna har vitt i ansiktet i alla fall 😀. Och det var ingen lavendelgås i alla fall 😃.

      Radera
  2. Underbara bilder och en liten sötnos kram Eva

    SvaraRadera
  3. Mysigt med en sovstund med Amelia :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Vilken mysig dag. Så ljuvligt att ligga nära när de små ska till att somna. Kram.

    SvaraRadera
  5. Vilken mysig dag med Amelia. Barn kan vara lite reserverade i början men de tinar upp ganska så snabbt och en handväska kan göra underverk. Vilken gullig resväska hon hade fått!

    Kram

    SvaraRadera
  6. Vilken mysig dag. =) På alla sätt och vis. Och vilken vacker solnedgång du fångade på bild. Kram Carina

    SvaraRadera
  7. Det ska gå att återställa bilder från papperskorgen. Iallafall på datorn så länge man inte tömt den. Så mysigt att får vara med sitt barn och barnbarn. Fin bild på solnedgången. :-)

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.