2019-05-17

Vad hände igårDet var faktiskt inte så värst mycket som hände här igår i huset Casa 66. Vi började som vanligt med frukost på altanen och kaffet vid datorn. Sedan tog gubben och hängde tvätten och jag tog tag i målandet igen. 

Men vid middagstid tog vi våra kuvert som skulle postas och gick iväg ner till posten. Dom stänger vid 14.00 och det brukar alltid vara mycket folk där.

När vi skulle gå under N-332:an var det blankt NEJ genom första tunneln som har varit avspärrad ett tag. För nu höll dom på som bäst att laga det som gått sönder på den. Och då fick man inte smita emellan där. Så det var bara att fortsätta till nästa tunnel så vi kom på rätt sida om vägen.

När vi kom ner till posten var den full av folk som vanligt. Men  nu var det den nya posten som slagit upp portarna igen så det fanns plats åt alla där inne. Men dom verkade inte fått igång luftkonditioneringen ännu, och det får vi väl hoppas att dom får innan riktiga hettan slår till här.

När vi ändå var vid havet gick vi ner till strandbaren på Playa Flamenca när vi var klara på posten. Satt där ett tag och tittade på havet och vågorna. 

När vi kom hem igen tog jag tag i maten och när den var uppäten tog jag några varv med penseln igen. På tv:n blev det Game of Thrones att titta ikapp på.


Hoppas det inte tar evigheters evigheter att fixa i ordning på detta.

 Nu känner man sig inte som en packad sill längre på posten. Vi fick nr. 81 på vår kölapp.

Stekt fisk, blomkål och romsås.

3 kommentarer:

 1. En "extra" promenad är inte helt fel ibland. Helst när man kan sikta in sig på havet och dess strandbarer :)
  Kram och trevlig fredag

  SvaraRadera
 2. Ha en riktigt skön helg nu. Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Intressant att det satsas på nya postkontor för i Sverige gör man precis tvärtom.

  Kram och trevlig fredag!

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.