2019-06-17

Tog oss en promenad


Igår var vi ute och rörde på oss en runda runt havet. Vädret var växlande med moln som täckte hela himlen ibland. Sedan solen som letade sig fram emellanåt genom molntäcket. Men det var varmt och skönt ändå fast det blåste en del med.

Stannade på Playa Flamencastranden och kollade på de som vågade sig i och bada. Jag skulle köpa en espresso med is i där. Men sa fel och sa cappuccino istället och fick ett stort glas med varmt kaffe och mängder av sprutgrädde på toppen. Blev lite sur på mig själv så jag glömde att fota megakoppen.

Sedan gick vi vidare bort mot Cala Cerradastranden och där var det mängder av surfare i vattnet. Vilket tålamod dom har att ligga och vänta på rätt våg för att glida några meter på brädan. Så om, om, om och om igen.

Nere vid La Zeniastranden vek vi upp och gick upp till N332:an och gick över och hemåt igen. Men nu var vi lite hungriga och törstiga så vi stannade på en Irländsk krog och tog en liten lunch.

När vi gick förbi Chinobutiken slank vi in där och jag köpte 4 st. mindre avlånga tallrikar. Blev lite inspirerad från lunchstället. Orkade bara släpa på 4 st. nu och får ta 4 till en annan dag. Tallrikarna kostade 2,50€ st.

När vi skulle äta sallad på kvällen hemma sedan blev den upplagd på de nya tallrikarna och jag var nöjd med köpet. När vi ätit ringde det på Whatsapp och det var lilla Ellen som sa hej och berättade att hon badat ute i sjön och att hon snart skulle gå och lägga sig.

Sedan  blev det kaffe med stekt nektarin och en yttepytte glassklick till och ett parti kortspel som vanligt. En film med Liam Neeson innan jag lade huvudet på kudden.


Nästan milen blev det.

Inte mycket blått på himlen.

 De kämpade på bra i vågorna.

 Starters som var som små middagar nästan.

 De nya tallrikarna med kycklingsallad på.

Glassen smälte fort och blev som vaniljsås.

6 kommentarer:

 1. Vilka fina tallrikar och salladen ser suveränt god ut :-)

  Ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 2. Jättefina tallrikar. Stekta nektariner såg gott ut. Det måste jag prova. Du har alltid så många bra idéer. Tack ännu en gång för inspirationen. Ha en bra ny vecka nu. Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Så fina tallrikar. Och ännu finare blev de när du lagt upp maten så fint!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Kul med lite varianter av tallrikar :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jättefina tallrikar! Bra pris också! Salladen ser jättegod ut och desserten frestade mig redan på instagram tidigare ;)
  Kram/maria

  SvaraRadera
 6. Vilken ljuvlig mat! Magen börjar knorra direkt :) Njut av en skön sommar på ert vackra ställe...
  Kram Titti

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.