2020-05-20

Oj, vilken skillnad


Igår snurrade vi runt lite. Först var vi på lagret för att uträtta en liten sak. Sedan åkte vi till Torrevieja och kolla till en väns hus och blommor. Efter det blev det en sväng till posten för att skicka ett paket till Sverige.

När vi gick till havet i helgen så kollade vi på postdörren om de hade öppnat igen. Det stod att det hade öppet vardagar till 14.30. Igår var klockan över 12.00 när vi kom dit. Inte en människa syntes till utanför posten. Den som alltid är överfull vilken tid man än kommer dit. Hmmm, hade vi läst fel på lappen som suttit på dörren. Men när vi klev ur bilen och gick fram till dörren stod den vidöppen, så det hade vi inte. Men inte en kotte fanns där förutom kassörskan då. Är allt folk hemma i sina respektive länder nu som brukar hålla till på posten annars?

-Ja, nu gjorde inte det oss någonting alls att posten var folktom, men lite konstigt kändes det. Men vårt ärende gick kanonsnabbt och det kändes bra.

Efter posten blev det att ratta vidare till Mercadona och köpa frukt, grönt och lite mat igen. Där hade kinesrestaurangen öppnat mot Mercadonaparkeringen fick vi se. Såg även på hemväg att några Chinobutiker slagit upp sina portar igen med. De är ju rätt stora butiker, så hur de gör när man ska gå in i en sådan har jag ingen aning om. Om det kanske är munskydd som gäller då? fast det behöver man ju inte ha när man handlar på Mercadona? -Ja, det är många frågetecken på alla regler som blivit nu. Men man får väl se när man ska dit någon gång.

Inte en kotte på posten förutom gubben då.

4 kommentarer:

  1. Javisst är det märkligt att se allting så ödsligt överallt... Men det öppnar mer och mer nu trots allt, det känns inte alls fel.

    Ha ännu en härlig dag!

    SvaraRadera
  2. När man ska uträtta ärenden är det skönt när det är tomt.
    Annars är det en ganska "skrämmande" känsla..
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ödsligheten måste kännas konstig men i vissa lägen kan det vara skönt att slippa trängas och köa.

    Kram och god onsdag!

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.