Recept
80 g mixade havregryn
20 g pofiber
1 ägg
3 st äggvitor
3/4 tsk bakpulver
100 g kvarg
1/2 tsk salt
Blanda ihop alla ingredienserna och rulla 5 st bollar och platta ut dom på ett bakplåtspapper. Blöt lite på brödet och strö över lite havregryn. Grädda i mitten av ugnen i ca. 15-18 minuter på 175 grader. |
Låter riktigt gottit & otroligt läcker bild ....
SvaraRadera/Kram & ha en fin kväll!
Mums vad gott kram
SvaraRaderaMums ser riktigt gott ut. Kram Anette
SvaraRaderaMumsfilibaba.
SvaraRaderaJag borde testa glutenfritt bröd...älskar bröd men får så ont i maggen av "vanligt" bröd, även fullkorn. Är inte så påläst med gluten. Skadar inte att testa eller hur?
SvaraRaderaHa en solig och glad kväll nu...
Sommarkram, Titti