2008-05-12

Temavecka

Nu var det temavecka igen, tyckte det var roligt förra gången. Så jag hänger på detta tema med. Den här gången är det de fem elementen. Det är http://ellasinspiration.blogg.se/ som startat denna.
Måndag: Vatten representeras av material som glas (som i fönster och glasbord), plast, speglar, mörka färger som svart och mörkblå, rörliga former och vatten i sig själv. Bilder på hav, fiskar, sjöar kan också stå för vattenelementet.
Tisdag: Trä allt i trämaterial, men också växter och material i bomull och lin, rektangulära former och gröna och starkt blå färger.
Onsdag: Eld självklart omfattas ljus och eldstäder. Saker i röda toner och trekantiga former och även djursymboler räknas in.
Torsdag: Jord ofta föremål i keramik, kakel, porslin och tegel. Färgerna är jordtoner tex. brunt, gult, orange, låga möbler, fyrkantiga former och inslag av stenar och berg.
Fredag: Metall representeras av vita eller grå saker, runda eller uppstickande saker samt i material som silver, mässing, smide, tenn, zink och rostfritt.

Jag själv har försökt att fota vattnet från vattenkranen med macro. Men det var inte det lättaste. (Syns bättre när man klickar upp bilden)

2 kommentarer:

  1. Guuu, vilka snygga bilder! Du är duktig med kameran du!
    Ha en underbar måndagkväll!
    karma

    SvaraRadera
  2. Fina vattenbilder du visar oss :D

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.