2009-06-16

Dom växer så det knakar

Så jag var tvungen att göra något med rabarberna. Det går ju att skiva och lägga i frysen så man har i vinter. Men det räcker det till också, så det fick bli lite god rabarbersaft. Det var busenkelt att göra. Nu är det bara 2 dagar kvar på denna vecka, sedan är det midsommarafton. Vi får verkligen hålla tummarna så att det blir soligt och fint.
Bilden är klickbar.

12 kommentarer:

 1. Rabarbersaft, mums vad gott. Man kan göra så mycket som är gott med rabarber, ska nog nalla lite av svärmor tror jag. Ja tänk även vi hade sol idag och alla blev helt plötsligt så glada. Kram Katta

  SvaraRadera
 2. Mmmm så gott!!! Hade faktiskt tänk göra det...vi har ju med så mycket rabarber...men så bra, då ficjk jag ju receptet nu ju;)))

  Tack tack!!!!Milisss♥

  SvaraRadera
 3. Åhhhh så gott.Ska be min svägerska om lite rabarber nu blev jag sugen på rabarbersaft.1000 tack för både tipset och receptet.Ha en skön kväll kramiz ~~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 4. Hej Mamma c!

  Oj, vad det låter gott med rabarber saft.
  Jag vill ha rabarber, ska försöka få tag i och plantera. Det är inte så vanligt här. När min mor var här fick jag tag i rabarber och vi gjorde rabarber paj och det var första gången min make åt det. Kan du tänka dig!

  Hoppas allt är bra med dig.
  Kramen från andra sidan plurret.

  SvaraRadera
 5. Åhh, vad gott med rabarbersaft. Fina flaskor har du till saften också.
  Tack, för receptet.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!!
  'man tackar och niger för receptet.. här har vi oxå massa rabaraber..
  ohh rabarbersaft.. det är ju såå gott

  kramar till dig och trevlig Midsommar
  Ann-Catrin

  SvaraRadera
 7. mm lätt recept!! Me like !Själv gjorde jag rabarbermuffins ,mycket goda blev de! HA en skön o glad midsommar! kramen !=)

  SvaraRadera
 8. tACK TACK!!! mILLISS TREVLIG MIDSOMMAR!!

  SvaraRadera
 9. Kikar in för att önska dig en härlig midsommar!!¨

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 10. Rabarbrasaft... det må jeg prøve.
  Klem Gry : )

  SvaraRadera
 11. Guuuuuuuuuud så gott=) Jag älskar rabarberkräm, rabarbersaft & RabarberPAJ, mums, har inte lyckats med odla ngr själv dock å då ska det var det enklaste har jag hört.
  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam

  SvaraRadera
 12. Ville titta in och önska er en skön midsommar..skulle gäna vilja se ditt midsommarbord...där lär det väl finnans lite av varje kan jag tro...kramen

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.