2009-02-17

Min nya

Korg som jag köpte på Ica Maxi förra veckan. Jag har haft mitt garn i olika plastpåsar, och stickorna har drällt lite här och där. Men så fick jag se den här korgen och den fick följa med hem. Allt samlat på ett och samma ställe. Idag har jag gjort fyllda auberginer till lunchlådan imorgon. Jag tycker det är jättegott, men det finns två här hemma som bara tycker sååådäär. Men med lite god sallad till blir det jätte mumsigt. Imorgon ska jag på orkideutställning, men vi ska inte ha några fler hemma hos oss.

17 kommentarer:

 1. Visst är det skönt när man får lite ordning på grejorna. Snygg korg för ändamålet.
  Ang. bakmaskinen. Det finns timer på den så att man kan få nybakt på morgonen. Hur smidigt som helst.

  SvaraRadera
 2. Hej, vilken bra idé, jag har också en massa garn, de ligger i min sylåda med en massa annat,som inte skall ligga där, tittade på dina fina trädgårdsbilder. Håller med, nu får det snart bli vår...

  SvaraRadera
 3. Jättefin korg. Det låter som en smaskig matlåda tycker jag.
  kram Kristina

  SvaraRadera
 4. Jättefin korg du har köpt dig.
  Smarrig matlåda blir det.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Snyggt med allt garnen i din nya korg.
  Din matlåda låter jättegod,tycker jag.
  kram kram Anette

  SvaraRadera
 6. Hej Hej!! Men GUUUUD så vackra bilder från din sovande trädgård.
  Kram Hannah

  SvaraRadera
 7. tjopp! ja det var en smart lösning på garnproblemen, tror nog jag måste inhandla något liknande, men jag har ca 50 nystan hemma, måste nog satsa på en container för att de ska rymmas ;) Söt var den, din korg :)

  SvaraRadera
 8. tjopp! ja det var en smart lösning på garnproblemen, tror nog jag måste inhandla något liknande, men jag har ca 50 nystan hemma, måste nog satsa på en container för att de ska rymmas ;) Söt var den, din korg :)

  SvaraRadera
 9. Namninsamling - Förbjud att barn hängs ut på nätet! - Hänger du med på det här?

  Jag sa att jag skulle försöka göra något åt att inte barn får hängas ut på nätet, efter det här med de mördade Arboga barnen. För det är ju inte riktigt fastställt ännu hur det gått till.

  Man får bara hoppas att några tar lärdom och är lite försiktigare och framför allt tänker sig för innan de hänger ut sina oskyldiga barn som kanske inte alls hade valt att finnas på nätet till allmän beskådan om de hade någon talan.

  Det här får bli det första jag gör. Det återstår väl att se hur många som är intresserad av ett sånt förbud. Hur många som värnar om barnen och deras säkerhet. Eller jag ska kanske säga, hur många som förstår vilka risker det är med att lägga ut barn i bloggar .m.m.

  Allt fler föräldrar publicerar bilder på sina barn på nätet, via bloggar eller sajter som Facebook. Men många tänker inte på att bilderna kan komma att utnyttjas av pedofiler. "Ibland finns det en naiv inställning till nätet".

  Allt fler mammor och pappor bloggar om sitt liv och sin vardag och var och varannan har ett facebook-konto. Med detta följer att fler bilder på barn läggs ut på nätet. Bilder som i värsta fall kan utnyttjas av pedofiler. Man tror att tar jag bort den här bilden från nätet så är den borta. Det är helt fel. Man bör vara medveten om att bilder man lägger ut på nätet för alltid riskerar att finnas kvar.
  Att spara ned en bild från nätet går på ett par klick – sedan är det lätt för den som gjort det att använda bilden på ett helt annat sätt än vad man själv kunnat föreställa sig.
  – Att lägga ut bilder på en blogg är ungefär som att lägga ut sitt fotoalbum på tunnelbanan. Man får fråga sig om det är något man vill?
  Ju unikare bilder desto högre status, därför finns det de som "dammsuger" olika sajter i jakt på bilder på barn.

  Det är ju bara att kika runt bland de kommentarer jag fått i min blogg, så förstår man kanske att det inte bara är små änglar ute på nätet. Skenet kan nog bedra! Det ska man aldrig glömma.

  Namnlista att skriva på:
  http://www.namninsamling.com/always1

  SvaraRadera
 10. Gomorron!

  jättesöt korg...har liknande i köket med lite av varje i.Sånt där som man inte vet var man ska göra av...hihihihi...skräpkorgar..hihihi..

  Kramizz Nilla

  SvaraRadera
 11. Tjusigt=) Kul att kunna sticka, det kan jag inte=(
  Borde fråga min farmor om hon kan lära mig.
  Ha en fin dag. Kramkram

  SvaraRadera
 12. Härligt att få ordning på stickorna och garnerna, tycker att garner är vackra och kan vara väldigt dekorativa med.Jag tycker det låter riktigt gott med fyllda auberginer jag men det är väl så i de flesta familjer att man har lite olika smak.Hoppas det bli inspirerande på orkideutstllningen. Kram Katta

  SvaraRadera
 13. Vilken fin korg. Korgar är bra att ha till mycket. Har en i hallen med reflexer och pannlampor, vantar och mössor. Allt lättillgängligt.
  Hoppas du får orden på dina nystan nu då.
  Ha en kanononsdag nu.
  Kram Synne.

  SvaraRadera
 14. Praktiskt med stickgrejerna i en korg.
  Hanna
  blommorifonstret.blogspot.com

  SvaraRadera
 15. Finns det så fina korgar på Ica??
  Blev ju en perfekt stickkorg!

  Kram hannis

  SvaraRadera
 16. Vilken fin korg! Det är härligt att få organisera och få ordning på alla pryttlar man samlar på sig.

  SvaraRadera
 17. Vilken söt korg du köpt,ja,jättebra att ha allt samlat på samma plats..då slipper man leta!Jag gillar korgar,den där liknar korgarna i min korgbyrå fast ett annat tyg i din.Katterna gillar också sina sovkorgar.=)

  Kram Maria

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.