2010-01-27

ensueño


Är inne en liten snabbis på datorn innan jag ska lägga huvudet på kudden. Nu är jag så himla less på vädret så fy och bläääääää. Jag är ingen vintermänniska, men tycker det är fint om det finns snö till jul. Men inte ända in till påska som man så glatt sjunger. För nu börjar man faktiskt tivla om det inte kommer att bli så. Det var ett helvete att ta sig hem på cykeln idag, men skam den som ger sig. De 20 minuter som det tar annars på vintern att cykla till jobbet eller hem tog 45 minuter idag när jag skulle hem. Nu får man se om det blir gång eller cykeln i morgon när man stiger upp. Nehe, nu ska jag fixa till matlådorna till i morgon och hoppa i bingen sedan. Har gjort raggmunk med bacon och rårivna morötter till. Tack alla ni för era goa kommentarer hos mig. Alltid lika kul att läsa dom. Ska titta in hos er i helgen när mer tid finns. Så får ni inte glömma att vara med i min utlottning som håller på till den 7/2. Bara att skrålla ner några inlägg. Natti, natti och ha det så bra i snöovädret.
Min bild i inlägget ska jag ha på näthinnan när jag går och lägger mig.

7 kommentarer:

 1. Det känns härligt att få somna med den där vackra bilden på näthinnan! :-)

  Jag håller med dig om vädret, den här snöstormen som drabbade oss idag gör att jag fortfarande fryser. Nu börjar man bli liiite less på snö och vinter...

  Du borde få en stor medalj som cyklar till jobbet... även på vintern! Wow, säger jag bara :-).

  Kramar
  Beatrice

  SvaraRadera
 2. Imponerande att du cyklar året runt, måste bara säga det igen.
  Jag gillar vintern och snön, så mig gör det inget att det snöar. Bara jag blir fri förkylningen ska jag ut och göra snö lyktor och änglar. Men jag tror jag väljer att drömma om din bild i natt. Sol, värme och bad gillas också MYCKET!!!
  Ha det så gott i snökaoset.
  Kram Sussi

  SvaraRadera
 3. Hallojs!!! Ja drömma går ju!! Är inte heller nån vintermänniska..fast jag njuter av snön o allt det vita..nu på vinternånaderna är det topen att vi äääntligen får ha snö!!!
  Men jag är en riktig sol människa annars...SOLDYRKARE!!!
  ute på mina längdåk turer så drömmer jag mig lååångt lååångt bort!!!::just til dem platsen du visar!!!;)

  Kram ♥

  SvaraRadera
 4. Gomorron!Ja det är ju himla tur att man kan få drömma sig bort från denna trista snö.Tycker att det kan bli vår nu.Men det är långt kvar.Ja det är skoj för alla barn att det är snö.Jisses Vad mogigt gjort cykla till jobbet.Ja det hade jag inte fixat MOGIGT.Ha en skön torsdag vännenVarmkram Rita♥.

  SvaraRadera
 5. Jag tror att jag ställer min cykel och går i dag.
  För med tanke på gårdagen så är jag rätt less på att släpa på cykeln...

  Skulle vilja se sol,höra fågelkvitter och lägga mössan på hatthyllan=)

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 6. Nu behövs det verkligen drömmar, här är man insnöad, vi har fått närmare halvmetern och just nu hjälper man mig att bli utplogad, ha en bra dag i snöeländet, kramen

  SvaraRadera
 7. Ja det är inte lätt att cykla nu. Men jag gillar snön. Jag törs knappt säga det. Jag njuter denna vinter, av det vita tysta lugna. Men jag kommer snart att tröttna jag med om det håller på för länge.
  Hoppas du står ut. Jag kan tänka mig att åka till den stranden.
  KRam Kristina

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.