2014-11-05

Jobbiga dagar

Ibland händer sådant man inte vill ska hända när man är iväg hemifrån. Men i måndags natt vaknade min gubbe av förmaksflimmer. Han har haft detta många gånger förr och gjort ett flertal elkonverteringar. Ibland går det tillbaka av sig självt och ibland inte. Och igår var en sådan gång. Så vi gick iväg till en läkarstation där dom tog EKG och konstaterade att det var flimmer. Så vi fick åka till Clinica Roca i San Agustin. Där fick han göra en elkonvertering som tyvärr inte funkade. Så han blev inlagd på intensiven. Jag fick åka tillbaka till Play del Ingles och övernattade hos gubbens pappa och fru. För åka hem till en tom bungalow kändes inte kul. Jag kunde inte heller ringa någon av barnen för min telefon fungerar inte för tillfället. För mitt jobb har bytt teleoperatör och när jag satt i mitt nya kort fungerar ingenting just nu. Men inatt gick hjärtat tillbaka i sinus igen. Så idag på förmiddagen blev han utskriven och ska på återbesök i nästa vecka igen. Nu får vi hoppas att det fungerar som det ska resten av tiden.

10 kommentarer:

 1. Kära mina barn, det var det värsta
  det förstår jag blev ett aber för Er.
  Jag skulle inte heller vilja lägga mig själv i Er Bungalove .
  Ni har inte överansträngt Er
  eller min måg förstås.
  kram Mamma H

  SvaraRadera
 2. Ojoj, förstår att det var en jobbig upplevelse!
  Nu håller jag tummarna för att det går bra och att ni får njuta av varandra och er vila!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Så skönt att han inte blev kvar så länge på sjukhus. Trist upplevelse, det förstår jag. Sköt om er!

  SvaraRadera
 4. Fy så obehagligt!! Hoppas han mår bra nu och inte känner sig bättre! Tur du har dina svärföräldrar där.

  Kramarom!! Anna

  SvaraRadera
 5. Men det var inte kul, jobbigt när man är långt hemifrån o när dessutom inte telefonen funkar heller. Hoppas mannen mår bättre idag. Jag kan förhopningsvis komma med en lite glad nyhet, kika in till mig för du har vunnit något. Ta hand om er. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 6. Nej usch och fy. Det är aldrig roligt när sådant händer och absolut inte när man inte är hemma. Hoppas ni slipper mer sådant nu.

  Fin dag till dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 7. Låter inget bra, men tur att Ni fått hjälp. Det är sådant vi också oroar oss för när vi är på Gran Canaria. Min man har haft hjärtinfarkt och får känningar ibland. Då är det bra om man känner till stället man är på och kan få hjälp.
  Ni får väl ta det lugnt och vila nu resten av tiden.
  Ha det så skönt!
  Kram Tummelisa

  SvaraRadera
 8. Jag har hört att hjärtsjukvården på Gran Canaria ska tillhöra toppen i världen mycket beroende på att turisterna från hela världen många ggr är lite till åren komna och råkar ut för diverse hjärtproblem.

  SvaraRadera
 9. Fy vad otäckt, hoppas det är bättre nu. Jättefint halsband du vann! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 10. Läser i kapp lite här hos dej och får se detta, usch vilken jobbig upplevelse hoppas allt är bra nu. Kram Katta

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.