2009-12-25

God fortsättning

Vill bara önska er alla en riktig god fortsättning. Vår julafton blev en riktig lyckad dag med nära och kära. Vi var hos oss och åt gott och hade julklappsbyte och bara hade det trevligt och mysigt. Min pappa var överlycklig och tacksam för dagen. Men han var mycket trött när han kom tillbaka till Cederborgs berättade min mamma när vi pratades vid på telefon. Jag fick en jättefin julklapp i julklappsbytet. Ska visa bild på den någon dag. Idag har det varit slappardag här hemma. Inga måsten utan bara myspys och skönt. Men i morgon blir det fullt hus igen, då kommer barn och barnbarn. Vi ska äta kålpudding som tradition, det var det min svärmor som alltid bjöd på kåldolmar denna dag. Jag gjorde det förra året, men i år har det varit så mycket med pappa så det får bli kålpudding istället. Det är ju det att vi träffas och håller en tradition vid liv. Då tror inte jag det spelar någon roll om det är kåldolmar eller kålpudding.
God fortsättning på er alla nu.

12 kommentarer:

Sussi sa...

God fortsättning!
Ni vekar verkligen ha haft en toppen mysig julafton, spännande att se vad julklappsbytet blev.
Julkramen Sussi

Hannis sa...

Vad mysigt att din pappa var så glad och att ni hade en fin dag i går.
Önskar dig också en fortsatt skön julhelg!

Kram Hannis

Inspiration i vitt sa...

Hoppas din jul är fylld av mycket kärlek och massor av kramar/Ingela.

Lallis - liv och leverne sa...

En riktigt fin fortsättning på Julen önskar jag dig, goa du.
Kram Lallis

Helena sa...

Hej! Jag önskar dig en fortsatt härlig jul med mycket glädje, gemenskap, lugn och god mat med när och kära! Julkramar Helena

Viola sa...

Det låter som ni haft en trevlig julafton, vilken härlig tradition med kålpudding, jag brukar längta efter min mormors kåldolmar som hon alltid hade på julbordet när vi var där på juldagen..väderomslaget har ju inte varit en hit kan man säga, blåst och blötsnö är ju inget ,man längtar efter, ha en fortsatt skön helg, kram

Sabina sa...

Kåldomlmar är gott det vet jag, men kålpudding har jag aldrig smakat, låter intressant.
Ha en trevlig dag idag med alla nära å kära.

Kramelikram

oumberligating sa...

Idag är det hel stiltje på min blogg så nu ska jag ägna mig ett tag åt att "titta in" på andras bloggar och vad händer jo jag hamnar på den här sidan och självklart så lämnar jag ett litet "visitkort" att jag varit här och läst och tittat i din fina blogg! Ja vad säger man mer då? Jo, självklart God Fortsättning på Julen!
Just nu ska man inte titta in på mina bloggar eftersom det är lite "oreda" där, men var lugn, jag håller på att strukturera om inför 2010 (ler) så det blir en blogg med Oumberliga ting och en med tankar och funderingar, Tankesmedjan Jernsaxen. Hoppsan det här blev kanske lite långt?
Men på många bloggar skriver man att man tycker så mycket om kommentarer, men jag har upptäckt att det är inte alltid sanningen! (ler) Särskilt inte om de är långa!
Mvh ifrån Peter Olofsson!

Anneli sa...

Hejsan.

Nu har jag "upptäckt" en fin blogg!
Hit kommer jag igen.
Du är välkommen in till mig om du har lust.

En riktigt skön fortsättning på julen önskar Anneli.

Lyktor och Tyg sa...

God fortsättning på dig. ni verkar ha haft det så trevligt också. Vi var också hemma oss hos, men på kvällen när vi var hoss min svägerska med familj fick på i all hast sticka någon annanstans kolla min min blogg får du se!
KRam Kristina

Romantiska Hem sa...

Önskar dig en fin fortsättning och ett gott nytt år!KRam

Sussi's värld sa...

Detsamma önskar jag dig.
Nyfiken på vad du fick i bytet;-)
Kram