2013-01-20

Annorlunda

Det blev en annorlunda lördag än vad vi hade planerat. Inget vatten åt blommorna och inte något dopp i tunnan utan ett par timmar på akuten istället. Gubben har haft förmaksflimmer x antal gånger de senaste åren och äter medicin för det. Så nu känner han med en gång när hjärtat börjar slå i otakt. Så vi åkte till akuten som han ska göra när detta händer. Väl där så får man vänta som vanligt i timmar innan det händer något. De stackars sköterskorna jobbar häcken av sig där, men det är dåligt med läkarpersonal. När det var vår tur och alla prover tagits, visade det sig att hjärtat slog i sinus igen. Detta har hänt en gång tidigare, men då hann vi inte därifrån innan det slog fel igen. Men denna gång håller det sig stabilt. Så när vi kom hem igår kväll gjorde jag i ordning en varsin hummer till oss som vi gratinerade i ugnen och åt sallad till och vitlöksbröd. Slutet gott, allting gott till slut med denna annorlunda lördag.

10 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad skönt att allting var bra med din make.Härlig bild .Mmm vad god maten låter.Ha nu en skön och härlig söndag vännen.Kramar Rita ♥

Hanna sa...

så gott det ser ut.
Ha en fortsatt fin söndag!
Kram
Hanna

Hajan sa...

Gud vad ledsen jag blev nu då,
lilla Tommy ,det går väl inte att
räkna alla ggr som detta hänt.
Så jobbigt för Er båda , det är
ju bara så.
kram

Tina sa...

Men oj så tråkigt, hoppas det ordnat upp sig. Ff är inte så kul...
Hummer är bland det bästa jag vet, gott!

kraam

Bara Sara sa...

Usch vilket skrämskott kan man inte kolla det när allt är ”som vanligt”, typ via vårdcentralen?? Hummern ser god ut:-) Kram Sara

Cajsas Faster sa...

En hummer var ni värda efter den pärsen!
Hoppas allt är lugnt länge nu!

Kram Marie

Bodil Brink Morse sa...

Vad skrämmande, tur att allt gick bra.
Min make hade en hjärtinfrakt för tre år sen som skrämmnde oss rejält.
Vad gott med hummer, det äter man mycket här i USA.
Ha en skön måndag.
Kram Bodil.

Norr om Köpenhamn sa...

Usch så trist att ni ska gå igenom det :( Hoppas det håller takten nu då!! Då var ni väl värda en hummer tycker jag.....ser otroligt gott ut :)

Ha en fortsatt toppendag!
Kram
Ulrika

Gardenhouse sa...

Så skönt att det slutade gott! Det är ju inte kul att inte må bra...tur han blev om-skött då ha kom hem av dig på bästa sätt ;)
Min Gubbe försöker kurera sig... magkartar är det nog som spökar igen (tror han)skulle gärna vilja att han for till läkaren men icke?!
Ha en fin vecka,
Sussi

Tidsmästarinnan sa...

Skönt att det slutade bra, ta hand om din goding - och en stor kram till dig!
Susanne