Gjorde pannkakor igår på rismjöl och majsmjöl. Blev mycket frasiga och goda, smakade lite som raggmunk tyckte dottern. Vi teståt dom till kaffet igår kväll när dottern med pojkvän kom och hämtade Orvar som hade varit här under dagen. Hade även med mig i lunchlådan till jobbet idag också. RECEPT 1,5 dl rismjöl 1 dl majsmjöl 6 dl mjölk 3 ägg 1/2 tsk salt smör till steka i Låt smeten stå ett litet tag innan du börjar att grädda.
Hej Carin här som har den här bloggen. Jag är en gift kvinna på 63 år som lever med min man som jag har kompat ihop med över 40 år i vått och torrt. Sedan 2018 är vi bosatta permanent i Spanien. Det jag skriver om här på bloggen är livets vardag. Så bloggen är som min lilla dagbok.
De var godkända! Smakade av din gubbes som han hade i matlådan :)
SvaraRaderaKram
vilket bra förslag,jag har ju
SvaraRaderaså mycket kvar efter knäckebrödsbaket.
Det skall jag prova. Tack min lilla vän med puffen till
tävlingen.
kram Hajan
De båda mjölsorterna är nya för mig men det låter gott!
SvaraRaderaHa en trevlig helg!
Låter gott! (Som vanligt hos dig=)))
SvaraRaderaFärgen jag använder på tyg är vanlig vattenbaserad lackfärg, snabbast torktid!
Kram Hannis
Låter gott!
SvaraRaderaTrevlig helg!
Kram Mariette