2013-01-17

Glutenfritt


Gjorde pannkakor igår på rismjöl och majsmjöl. Blev mycket frasiga och goda, smakade lite som raggmunk tyckte dottern. Vi teståt dom till kaffet igår kväll när dottern med pojkvän kom och hämtade Orvar som hade varit här under dagen. Hade även med mig i lunchlådan till jobbet idag också.
RECEPT
1,5 dl rismjöl
1 dl majsmjöl
6 dl mjölk
3 ägg
1/2 tsk salt
smör till steka i
Låt smeten stå ett litet tag innan du börjar att grädda.

5 kommentarer:

  1. De var godkända! Smakade av din gubbes som han hade i matlådan :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. vilket bra förslag,jag har ju
    så mycket kvar efter knäckebrödsbaket.
    Det skall jag prova. Tack min lilla vän med puffen till
    tävlingen.

    kram Hajan

    SvaraRadera
  3. De båda mjölsorterna är nya för mig men det låter gott!

    Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  4. Låter gott! (Som vanligt hos dig=)))

    Färgen jag använder på tyg är vanlig vattenbaserad lackfärg, snabbast torktid!

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  5. Låter gott!
    Trevlig helg!

    Kram Mariette

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.