skip to main |
skip to sidebar
Glutenfritt
Gjorde pannkakor igår på rismjöl och majsmjöl. Blev mycket frasiga och goda, smakade lite som raggmunk tyckte dottern. Vi teståt dom till kaffet igår kväll när dottern med pojkvän kom och hämtade Orvar som hade varit här under dagen. Hade även med mig i lunchlådan till jobbet idag också.
RECEPT
1,5 dl rismjöl
1 dl majsmjöl
6 dl mjölk
3 ägg
1/2 tsk salt
smör till steka i
Låt smeten stå ett litet tag innan du börjar att grädda.
De var godkända! Smakade av din gubbes som han hade i matlådan :)
SvaraRaderaKram
vilket bra förslag,jag har ju
SvaraRaderaså mycket kvar efter knäckebrödsbaket.
Det skall jag prova. Tack min lilla vän med puffen till
tävlingen.
kram Hajan
De båda mjölsorterna är nya för mig men det låter gott!
SvaraRaderaHa en trevlig helg!
Låter gott! (Som vanligt hos dig=)))
SvaraRaderaFärgen jag använder på tyg är vanlig vattenbaserad lackfärg, snabbast torktid!
Kram Hannis
Låter gott!
SvaraRaderaTrevlig helg!
Kram Mariette