2014-11-18

Många är dom

När vi är i Spanien på sommaren, på det stället vi alltid åker till. Då ser vi knappt en taxibil. Man måste gå till ett stort köpcenter för att hitta en. För att gå ut på gatan och ställa sig i tron på att någon skulle åka förbi, finns inte på kartan. Inte heller finns det så värst många bussar som vi ser. Det finns hållplatser, men när bussen kommer är en suprice för en. Men för våran del gör det ingenting. Vi gillar att gå dit vi ska. Och måste vi nu få tag i en taxi så går vi till köpcentret. Men när vi är på Gran Canaria på hösten då kryllar det av både taxibilar och en massa bussar. Man behöver bara höja armen lite för mycket när man går på trottoaren så kommer det en taxi. Och vill man inte ta en taxi så kan man ta bussen till nästan allting som finns på ön. Och busslinjerna är toppenbra, förutom att dom kanske inte håller tiderna till punkt och pricka. Men det beror nog på oss alla turister som knökar dom fulla.

7 kommentarer:

Hannis sa...

Jag gillar det där med taxi när man är utomlands.
Att man bara kan höja på armen så dyker det upp en.
Här hemma får man ju nästan springa efter en taxi för att få en om man inte bokat via växel=))

Kram Hannis

Hajan sa...

detta inlägg har jag missat helt.
förstår inte varför. Men som Du skriver är det ju. Men eftersom Mallorca var vårt extra hem, så tog vi alltid Hästskjutsen var vi skulle. Det tog lite längre tid
men vi hade ju semester.
Den älskade Din farmor mycket med, det förstår Du ju.
förlåt min sena kommentar

HWIT BLOGG sa...

Känns lite lyxigt att åka taxi, det gör man ju aldrig här hemma! Vilken skön resa ni har haft, du måste vara laddad med massor av energi nu!
Ha en skön vecka!
Kram Titti

Sallys hus sa...

Halloj!
Ja åka taxi utomlands hör liksom lite till..;) å man fattr inte hur det kan gå runt för dem eftersom de är så många.
Kram Katarina

anettan sa...

Hmm ja....... Jag åker inye mycket taxi. Kram Anette

Bakom dörr nr. 11 sa...

Det blir mycket taxi när man är utomlands, dom står ju bara och väntar att man ska åka med. Sen känns det lite lyxigt också :)
Kram Pia

Choices by Annie sa...

Att åka kollektivt är ju fantastiskt bra;) Sådant gillar jag lite extra mycket.

Fin fredag på dig
Kram
Annie