2016-08-20

Marknad

Vi bor precis vid marknadsgatan i år. Så varje lördag har vi tagit en liten runda för att köpa frukt, grönt och grillad kyckling. Visst har det blivit några smycken och t-shirt med.
Dom kommer vid 05.00 på lördagsmorgonen, och börjar montera upp sina stånd men inget man vaknar av. Utan när vi har käkat frukost och är klara för marknad, så är dom också klara för försäljning. Marknaden håller på till 15.00 ungefär. Sedan river dom allt och lämnar kvar allt skräp och sopor. Ser för...ligt ut på gatan efter dom. Men då kommer kommungubbarna och plockar och röjer upp. Så när klockan är vid 19.00 kan man inte ana att någon marknad hållit till här.


5 kommentarer:

Hajan sa...

Jösses vad roligt, jösses vad farligt. Farligt räknar efter min kassa, hi, hi.

Det måste ju vara jätteroligt, Ni som är unga använder ju sådana smycken. Tänker på mina marknader i livet, Alcudia, Palma och Valdemosa, det var ju toppen, tänk vad mycket snyggt jag hade på den tiden.

Trevliga bilder du tagit.
KraM TILL ER BÅDA, FRÅN HAJAN

Home2tiny sa...

Marknader är ju så himla roligt att strosa runt på och fina halsband har du hittat. Kramisar Tina

✫ Fru Eriksson sa...

Skojsigt me´ marknad 6 så fina halsband ♥ ...
/Kram fina!

Channal sa...

Trodde du menade marknaden inne i Norrköping, augustifesten! Men ni är kvar i solen... underbart! Läckra halsband! Alltid lite kul att gå på marknad.

Skön söndag till dig! KRAM Anna

Katta sa...

Ja du det var skräpigt. Kanske lika bra kommunen har ansvaret för uppstädningen annars skulle det kanske bli lite si och så. Fina halsband. Kram Katta