2009-10-16

Mycket god choklad

Nu har vi äntligen kommit till veckans bästa dag som är FREDAG. I min brevlåda låg det ett paket och väntade på mig när jag kom hem idag. Jag fick nämligen ett mail härom dagen från en tjej som läste min blogg. Hon undrade om hon fick skicka smakprov på Lindt´s nya chokladkakor. Chokladälskare som jag är, sa jag givetvis jag och neg och tackade. Nu har jag och gubben provat en bit från varje chokladkaka och tagit ett glas rött till detta provsmak. Vi älskade dom alla tre, men ska vi nu sätta första, andra och tredje plats på chokladen så blev det så här. Jag tyckte att nr1. Noir, nr2. Noisette och på tredje plats kom Lait. Gubben tyckte helt annat, nr1. Noisette, nr2. Lait och sist blev Noir. Tack igen Mari för chokladen du skickade, och dessa chokladkakor kommer att köpas hem och bjudas på när vi får besök. Ha en skön fredagskväll allihopa. Ska ta mig en titt hos er i helgen, tiden rinner iväg i veckorna. Tack för alla som skickar små kommentarer på min blogg.

7 kommentarer:

 1. Visst är den god, chokladen!

  Puss å kram

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt att få testa ny chocklad om man älskar det.Ha en mysig kväll kramizar ~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 3. Fristende sjokolader, de har jeg ikke smakt, de har de sikket ikke i norge...
  Ha en fin helg.
  Klem Gry : )

  SvaraRadera
 4. Har inte testat dessa än, kanske det slinker ned en när vi ska handla idag. Tror isåfall att Noisett är den som faller mig i smaken.

  trevlig helg!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Man kan lita på att man får se något mumsigt och frestande var gång man kikar in till dig. :-)

  SvaraRadera
 6. Vilken tur ni hade !!mm vad det lät gott med alla tre,det måste man kolla upp,hehe..kram kram =)

  SvaraRadera
 7. Näää. nu är det ett sådant inlägg som jag måste blunda för...frestas så och blir sugen...men icke sa nicke..här håller jag hårt nu på vad jag stoppar i mig, ha en skön helg, kram

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.