2010-02-28

Heja Sverige


Hejsan på er, vad har ni gjort idag då. Här hemma har det varit fart i huset. Inte att jag har hållit på med en massa projekt. Nej så är inte fallet, utan vi har varit hundvakt åt lille gullOrvar. Då blir det liv i luckan när han kommer. Prinsessan blir överlycklig att få någon att busa med. När dottern och pojkvän kom och hämtade honom åt vi lasange. Sedan blev det glass och kaffe som efterrätt. Nu sitter jag och väntar på att 5 milen ska börja, då ska gubben och jag heja fram grabbarna. Johan Olsson är vårt största hopp, vi får se hur det går. Jag ska sticka några varv på mina raggsockor så dom blir klara. För jag har beställt garnet till OS mössan, och jag hoppas att det kommer snart. Innan det är försent att använda mössa. Ha en ny bra vecka med en massa takdropp och blask.

6 kommentarer:

 1. Vad skoj att vara hundvakt till en liten Orvar.Vad gott med lasange .Det ska jag göra någon dag för det var ett tag sedan.Ha en skööön kväll och en bra start på nya veckan vännen.Varmkram Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Ja, den är ju riktigt snygg den där mössan, har förstått att det är ganska svårt att få tag på garnet, alla vill ha den.
  Ha det bra.
  //Camila

  SvaraRadera
 3. Här hejar vi också:-)
  Trodde det var omöjligt att få tag på garnet, men du lyckades du:-)
  Mysigt att vara hundvakt, det skulle jag själv gärna vara också, saknar att ha hund..
  Kram

  SvaraRadera
 4. Här har det varit gårdsbutiksjobb för hela slanten, och maken stod för söndagsmiddagen, det blev kålpudding....0) vi älskar god husmanskost, ha en bra vecka, kram

  SvaraRadera
 5. Ja vi fick ett brons i alla fall. De är så duktiga våra skidåkare. Så tråkigt när OS över, nu får man vänta til sommaren 2012.
  Du måste visa mössa sen.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 6. Hejja på både i spår och med stickningen, bra kombination.

  Ha en bra vecka!
  Kram Sussi

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.