2010-12-21

Inte långt kvar

Nu är det inte många dagar kvar innan tomten kommer. Har ni fixat allt som ska fixas innan dagen D, här är nog allt klart tror jag. Skulle det inte vara det, så blir det jul i allafall. Vi har gått ifrån traditionerna med julmat för ett par år sedan. Så här blir det grillad oxfilé och potatisgratäng. Vi ska grilla ute, så vi vill inte ha snöstorm och drivis.
Våra barn har nu kommit hem på svensk mark igen, såååå skönt så tycker vi alla. Finns ju dom som inte får till det alls med flyget har man läst på nätet.
I söndags när vädret var som värst, nästan hela långa dagen vill säga. Då blev det godisfabrik här hemma. Jag gjorde bounty, rocky road, fudge, mozartkulor och knäck som blev bränd. Så en ny omgång med knäck måste jag hinna med innan jul.
Ha det så gott där ute i julstugorna.

5 kommentarer:

 1. Skönt att dom har kommit hem nu!
  Så ni får mysa tillsammans.

  Passar på att önska dig en god jul!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att dottern kom hem till sist! Det verkar inte vara helt lätt att ta sig någonstans med flyg, det här snökaoset vi har verkar nästan vara ännu värre på andra platser i Europa.

  Vad mycket smarrigt du har gjort! :-)

  Många kramar
  Beatrice

  SvaraRadera
 3. Skönt att du är klar med alla ting som ska göras innan jul.
  Blir lite nyfiken på att ni gått ifrån trad julmat. Var det ngn särskild anledning? Tycker alltid det är lite spännande med människors matkulturer.

  Ha det nu riktigt skönt i jul MammaC och njut av familj och ledighet.
  Varm kram!

  SvaraRadera
 4. Kikar bara in för att önska dig en riktigt härlig och God Jul!

  Julkramar
  Beatrice

  SvaraRadera
 5. Jag önskar er en riktigt härlig julhelg. Kram!

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.