2012-11-26

Blöt och frusen

Idag har det varit skitväder hela dagen med regn och blåst. Så jag blev lite blöt och frusen när jag cyklade hem från jobbet. Men när jag kom hem tog jag prinsessan och gick iväg till gubbens jobb. Stoppade in prinsessan i bilen och fortsatte själv till mataffären som ligger i närheten. Vi hade bestämt att gubben skulle komma och hämta mig där när han slutade sitt jobb. När jag hade tagit en kundvagn och skulle dra ICA-kortet för att få en scanner, hittade jag inte min plånbok i väskan. Jag stod och rev i väskan och kollade i alla fack och tusen tankar började att snurra i skallen. Hade jag tappat den eller glömt att stoppa ner den innan jag gick hemifrån.Men icke sa nicke någon plånbok fanns inte i väskan. Så det var bara att gå ut igen ställa tillbaka kundvagnen och börja gå tillbaka i regnet till gubbens jobb.
När vi kom hem låg min plånbok kvar i hallen. Så nu får jag handla i morgon istället, och jag hoppas att vädret är bättre då. Så jag slipper bli blöt och frusen.

6 kommentarer:

 1. Ja så var det,men tyvärr skall inte vädret bliva bättre. Det skall bli mycket snö och många grader kallt. Men då bliver det ljust i allafall ute.
  Alltid något sade han som inget fick.
  kram

  SvaraRadera
 2. Nej, vad trist! Tur att du hade plånboken hemma och inte hade förlorat den.
  Här har vi fått snö och det är kallt, brrrrr
  Kram Bodil.

  SvaraRadera
 3. Haha samma sak hände mig häromdagen då var jag tre mil hemifrån , surt. Men du fick en bra extra promenad:) kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Men shit va irri!!! Hade blivit satfläsk arg jag. Håller tummarna för bättre väder idag!!

  Kraaaaaaaaam

  SvaraRadera
 5. Så retligt...men ändå sån tur den var där hemma!
  Snygg börs du visar på bilden :)
  Värm dig i soffan nu, kanske med glögg?!
  Kram Sussi

  SvaraRadera
 6. Åånej, det är väl typsikt när vädret är som värst!! Men tur att den inte blivit stulen.
  Bättre lycka imorgon ;o)

  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.