2014-12-30

Årskrönika

Har aldrig gjort en årskrönika på alla dessa år jag bloggat. Men någon gång ska väl vara den första. Så håll till godo här har ni min lilla årskrönika.JANUARI 
körde vi igång med träningen på riktigt igen. Vi skrapade triss med flocken och vann som vanligt ingenting. Vi beställde våra biljetter till sommarsemestern med barnbarnen, och vårt barnbarn Julia blev 10 år.
 

FEBRUARI
Vi började plugga Spanska på nätet. Upptäckte redan våren i rabatten. Och så började all vedhämtning och vad det för med sig i jobb :)
 
MARS
Våren börjar synas ordentligt ute. Vi tar med de stora barnbarnen till Tropicariet en helg. Lille Axel börjar gilla sin storebror (lille Orvar) mer och mer. Jag och gubben firar vår 29 åriga bröllopsdag.
  APRIL
Ja nu kom regnet som aldrig vill sluta när det börjar. Men det är ju bra för växtligheten. Så rabarbern började sätta fart. Vi köpte nya dynor till altanen som vi invigde med skaldjursfrossa. Vårt andra barnbarn Wilmer fyllde 5 år. Vår största tjej fyller 34 år.
 
MAJ
Mamma fyller 83 år och nu verkar det som sommaren är på G. Lille Axel bara växer och blir större.
 
JUNI
Vi firar midsommar hela flocken ihop. Mamma går och bryter lårbenet den dagen hos oss. Blev ingen kul avslutning på den midsommaren för henne. Brorsans flicka Martina tar studenten. Och huset är fullt av ungar och hundar som vi vill.
 


 
 
 


 
JULI
Grabben vår minsting fyller 26 år. Nu är värmen här ordentligt. Vi har många fina middagar med vår flock. Axel tar första doppet i sin lilla pool hos oss. Vi åker på en kul utflykt till en strutsfarm en helg. Jag har slutat att tänka på måsten. Så gräsmattan växer nästan till en äng.

 

 
AUGUSTI
Äntligen semester och vi åker till Spanien 2 gånger som vi brukar. Först med kidsen, sedan bara jag och min fina gubbe. Vår lille Axel fyller 1 år.
 

SEPTEMBER
En fin och vacker höst. Både jag och gubben fyller år. Plus några till i vår flock.
 
 
 
 
 
 
 

 
OKTOBER
Grabben flyttar ihop med sin tjej. Jag gillar att fixa till grytor denna årstid. Hinner att prova Blossas årsglögg innan vi åker till Gran Canaria. Vår mellan tjej fyller 30 när vi är där.
 

 
 
NOVEMBER
Vi är kvar på Gran Canaria första halvan av November. Gubben åker på förmaksflimmer och blir inlagd och får göra en elkonvertering. Barnbarn med familj åker till Thailand för första gången och blir supernöjda. Väl hemma allihopa igen träffas vi för att vinna storkovan på våra trisslotter. Men nada miljoner även denna gång.
 
 
 
DECEMBER
Denna månad är en jäktig tid. Massor att göra på jobbet och allt annat som ska fixas till jul. Men vi hann med både en enkel fest, julpyssel, hockeyträning och familjemiddag innan julafton kom.
 

7 kommentarer:

 1. Vilken härlig familj du har! Så fin krönika du gjort! Ditt barnbarn är lika gammalt som våra yngsta nästan du måste ha blivit mormor/farmor väldigt ung!
  Önskar dig ett fint nyår! Ser fram emot att följa dig även 2015. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig bildkavalkad på ditt 2014. Ser fram emot att kika in till dig under 2015. Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Åh lilla vän så fin Din Årskrönika var, Du är ju jätteduktig. Mycket roligt
  men tänk så fort vett år går.
  Tusen tack
  kraXAr Hajan

  SvaraRadera
 4. Vilket år! Ser framemot nästa. Gott Nytt År. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Så fin krönika med allt som tillhör livet!
  Ett gott nytt år till dig/ Kram Hannis

  SvaraRadera
 6. Många härliga bilder från året som gott...
  gott nytt år!

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig årskrönika! Semestrar familjetid och lite smått och gott, härligt det. Hoppas gubben mår bättre nu. Önskar er ett gott och friskt 2015!!!
  Kram Sussi på Stolpås

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.