2014-12-18

Tummade lite

Jo, vi tummade lite på traditionen med julskinkan i år. Vi brukar griljera och provsmaka första skinkmackan dagen innan julafton. Men idag blev jag så nedrans sugen på skinka när vi handlade. Så vi köpte en liten, och den har inte blivit griljerad heller. Egentligen åker ju bara den där griljering av tycker jag. Bara snygg som dekoration till en början.
Men som sagt, två skinkmackor med stark julsenap på ett glas mjölk fick bli vår kvällsmat här hemma ikväll.
Hur gör ni med er skinka. Griljerar ni den eller inte?

5 kommentarer:

  1. Småbilar gott med skinkmacka. Jag griljerar men mest för syn skull. Kram Anette

    SvaraRadera
  2. jag griljerar , jag tycker det är gott också om griljeringen bliver
    halvbränt ,lagom knaprig.
    Spelar väl ingen roll, det skall ju i magen allt-sammans.
    God kväll önskar Hajan

    SvaraRadera
  3. När jag gjorde skinka så griljerade jag.
    Nu struntar jag i skinkan, äter den bara på julafton hos brorsan=))

    Nu blev jag ju sugen på en smörgås bara för det...
    Kramen Hannis

    SvaraRadera
  4. Åh,va gottit...
    Ja,här griljeras skinkan & skärs sådär lite fint hihi
    Önskar dig en underbar dag/Kram

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.