2017-08-29

Min melodi

Det är bra när grejer går snabbt och är enkelt och lätt att göra. Som det här mjuka brytbrödet 😀 som du fixar till på max en kvart. Det är gott att ha till soppa, sallad eller bara äta rakt av.

3 ägg
0,5 dl. vatten
1 dl. kokosmjöl
0,5 dl. mandelmjöl
1,5 dl. havremjöl
1/2 tsk. salt
1/2 msk. oregano
1 tsk basilika
12 st. oliver (hackade)
Ca. 2 dl riven ost

Vispa äggen i ca. 3 minuter.
Ha sedan i vatten, mjölsorterna och kryddorna.
Låt degen svälla en stund och lägg den sedan på ett bakplåtspapper. Lägg ett oljat bakplåtspapper över och tryck ut degen över plåten.
Strö till sist över oliver och osten.
Sätt in plåten på 275 grader i ca. 5-7 minuter.



9 kommentarer:

  1. De där måste jag testa! :) Lät spännande gott. Gillar brytbröd. Kram

    SvaraRadera
  2. Smidigt .Tack för receptet,detta gillas hihi ....
    /Kram denna soliga f.m

    SvaraRadera
  3. Detta verkade ju både lätt och gott. Vet Du först när jag tittade på bilden
    så tyckte jag det var nudlar. Men förstår ju att det är osten.
    jag häller på med Gratängsåsen till Torsken.
    Den smakar ljuvligt, jag brukar ju bara vispa ihop lite grädde och mjöl. Man lär så länge man lever.
    Ha en bra dag önskar jag er båda,

    SvaraRadera
  4. Ser jättegott ut. Tack för tipset! Kram=)

    SvaraRadera
  5. Såg verkligen gott ut! Den typen av bröd gjorde vi då när jag LCHF-ade. Hur gott som helst att bryta och äta till vad som helst :-)

    SvaraRadera
  6. Men så gott detta såg ut! Nu blev jag riktigt sugen!!

    KRAMAR Anna

    SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.