2013-04-25

Det går lika bra med müsli

Idag testade jag att göra müsliplättar till kvällsmat. Det gick att äta när dom var klara, men riktiga plättar är mycket godare, sa gubben. Kan väl hålla med att plättar med mjöl är något helt annat. Jag mixade müslin med lite majsmjöl, bakpulver, salt och kanel. Sedan knäckte jag två ägg och hällde på lite mjölk. Vispade om lite och lät det stå och svälla en stund. Under tiden värmde jag på hallon som jag sötade med agavesirap. När hallonen var klara var det bara att sätta igång att steka plättarna.

12 kommentarer:

Hannis sa...

Det låter gott!
Och framför allt lite nyttigare även om jag älskar riktiga plättar=))

Kram och sol/Hannis

Hajan sa...

Det låter inte så dumt, när jag läste om dina musliplättar blev
jag jättesugen på Raggmunk, det var länge sen.
Det är så kul med Dig lilla gumman,
Du hittar på så mycket bra saker.
kram rån Hajan

Gardenhouse sa...

Du har så många spännande tips och påhitt om matlagning, så impad!!!
Kram Sussi

Bodil Brink Morse sa...

Det låter ju himla nyttigt och gott.
Ha en trevlig helg!
Kram Bodil.

Katta sa...

Åh jag tycker det där verkar supergott!! Måste testa. Hallon som jag är storförbrukare av gör ju en massa smotie och sånt men det är jobbigt nu när man måste koka de köpta frysta de blir så slafsiga. Kram Katta

Tina sa...

Det var ju en rolig variant!

Trevlig helg

Nyanser av vitt sa...

Tittar in för att önska dig en mysig helg.
Kram Agneta

Sabina sa...

Det ser iaf jätte gott ut!!

Trevlig helg.

Kraaaaaaam

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Hej där. Nu sitter jag ner en stund med regnet och haglet forsande ner här utanför. Må så gott från Maria

Huset nummer tio sa...

Mums ser gudomligt gott ut. Gillar att det är utan mjöl;)

Önskar dig en skön kväll
Kram
Annie

Anonym sa...

nu längtar jag efter Dig min lilla gumma, Ni måste haft mycket att göra eller också har väl pensionatet varit fullt.
vi hörs i morgon. puss och kram

Hajan sa...

vill bara önska en fin Valborg
jobba inte ihjäl Er.
kram Morsan och svärmor