Idag testade jag att göra müsliplättar till kvällsmat. Det gick att äta när dom var klara, men riktiga plättar är mycket godare, sa gubben. Kan väl hålla med att plättar med mjöl är något helt annat. Jag mixade müslin med lite majsmjöl, bakpulver, salt och kanel. Sedan knäckte jag två ägg och hällde på lite mjölk. Vispade om lite och lät det stå och svälla en stund. Under tiden värmde jag på hallon som jag sötade med agavesirap. När hallonen var klara var det bara att sätta igång att steka plättarna.
ÄPPLEN !!!!
1 timme sedan
Det låter gott!
SvaraRaderaOch framför allt lite nyttigare även om jag älskar riktiga plättar=))
Kram och sol/Hannis
Det låter inte så dumt, när jag läste om dina musliplättar blev
SvaraRaderajag jättesugen på Raggmunk, det var länge sen.
Det är så kul med Dig lilla gumman,
Du hittar på så mycket bra saker.
kram rån Hajan
Du har så många spännande tips och påhitt om matlagning, så impad!!!
SvaraRaderaKram Sussi
Det låter ju himla nyttigt och gott.
SvaraRaderaHa en trevlig helg!
Kram Bodil.
Åh jag tycker det där verkar supergott!! Måste testa. Hallon som jag är storförbrukare av gör ju en massa smotie och sånt men det är jobbigt nu när man måste koka de köpta frysta de blir så slafsiga. Kram Katta
SvaraRaderaDet var ju en rolig variant!
SvaraRaderaTrevlig helg
Tittar in för att önska dig en mysig helg.
SvaraRaderaKram Agneta
Det ser iaf jätte gott ut!!
SvaraRaderaTrevlig helg.
Kraaaaaaam
Hej där. Nu sitter jag ner en stund med regnet och haglet forsande ner här utanför. Må så gott från Maria
SvaraRaderaMums ser gudomligt gott ut. Gillar att det är utan mjöl;)
SvaraRaderaÖnskar dig en skön kväll
Kram
Annie
nu längtar jag efter Dig min lilla gumma, Ni måste haft mycket att göra eller också har väl pensionatet varit fullt.
SvaraRaderavi hörs i morgon. puss och kram
vill bara önska en fin Valborg
SvaraRaderajobba inte ihjäl Er.
kram Morsan och svärmor