Hittade ett så gott recept på fusksurdegsbröd på denna blogg. Men idag lät jag degen få jäsa utan några vikningar. För jag satt den innan jag gick till jobbet. Så när jag kom hem vek jag den 2 gånger innan den åkte in i ugnen. Jag gjorde brödet på fifty-fifty av råg och vetemjöl också.
En summering av dagen…
1 timme sedan
Ser gott ut det där "fuskbrödet" hihi. kram Nilla
SvaraRaderajA VI VET JU ATT DEN FÖRRA FUSKEN
SvaraRaderaVAR GOD,SÅ DET ÄR NOG DETTA MED.
JAG FÖRSTÅR INTE ATT DU HINNER
ALLT DU SÄTTER I GÅNG MED.
KRAM FRÅN HAJAN.
PS. Jag har skickat mail och bilder till 33an i dag.
kram Hajan
Härliga recept du delar med dig av...håller med ovanstående, hur hinner du med allt?
SvaraRaderaVilken mäster jonglerande pannkaks morbror, vilket kul inlägg!
Kram Sussi
Ovan blev det adresserat från gårdsbloggen ;) ibland är fingret snabbare än hjärnan...
SvaraRadera/Sussi