2013-04-02

Här fuskas det

Hittade ett så gott recept på fusksurdegsbröd på denna blogg. Men idag lät jag degen få jäsa utan några vikningar. För jag satt den innan jag gick till jobbet. Så när jag kom hem vek jag den 2 gånger innan den åkte in i ugnen. Jag gjorde brödet på fifty-fifty av råg och vetemjöl också.


4 kommentarer:

Life's Silverlining and I sa...

Ser gott ut det där "fuskbrödet" hihi. kram Nilla

Hajan sa...

jA VI VET JU ATT DEN FÖRRA FUSKEN
VAR GOD,SÅ DET ÄR NOG DETTA MED.
JAG FÖRSTÅR INTE ATT DU HINNER
ALLT DU SÄTTER I GÅNG MED.

KRAM FRÅN HAJAN.
PS. Jag har skickat mail och bilder till 33an i dag.
kram Hajan

Stolpås Gård sa...

Härliga recept du delar med dig av...håller med ovanstående, hur hinner du med allt?
Vilken mäster jonglerande pannkaks morbror, vilket kul inlägg!
Kram Sussi

Gardenhouse sa...

Ovan blev det adresserat från gårdsbloggen ;) ibland är fingret snabbare än hjärnan...
/Sussi