2014-01-09

Mycket roligare

Idag kom det oväntat besök till jobbet. Det var dottern och lille Axel som tittade förbi på en fika. Så jag knäppte en bild med mobilen. Skönt att få lägga ifrån sig arbetet ett tag och bara jollra lite med lille plutten. Och prata lite vuxen prat med dottern.
Efter jobbet var vi och tränade jag och gubben. Vi har utökat med en dag till i vårt träningsschema. Så idag blev det löpning 5 km och sedan fria vikter för överkroppen. Men jisses så mycket folk det är nu efter nyår på gymmet. Det är många som har avlagt träning som sitt nyårslöfte förmodligen.
Undra om det kommer att vara kallt i morgon när man vaknar. För nu ikväll när vi åkte hem från träningen vräkte regnet ned. Så då är det isgata man har att vänta sig i sådana fall.

5 kommentarer:

 1. Vilken härlig bild! Så duktig du är som tränar så mycket...jag har inte kommit igång med någonting, jag är så himla lat hi hi! Jag går mina promenader i naturen, det kommer man inte långt med om man ska bli vältränad!
  Nåja, allt har sin tid, eller hur?
  Ha en fin kväll!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Det är klart det är roligt när
  barnbarnet hälsar på hos sin Mormor. Att det blivit så poppis att träna. De flesta tröttnar nog snart så bliver det bättre plats på gympan.
  Jag bliver trött bara jag hör talas om det.

  kram från Lstmasken

  SvaraRadera
 3. Gick förbi ett gym igår på vägen hem och herrejisses så mycket folk det var. Tänkte då på det där med nyårslöften. Själv stod jag utanför med en påse bullar i handen=))

  Söt liten Axel!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Men så mysigt att få lite sällis och avbrott i arbetet. Sötnos Axel!!

  Duktiga ni, tror jag skulle falla ihop å dö lite om jag sprang 5 km. Jisses, så bra.

  Trevlig helg.

  Kraaaaaam//Sabina

  SvaraRadera
 5. Grattis (lite i efterskott) till Hajans barnbarn :o)

  Bästa hälsningar
  Monika

  SvaraRadera

Tack för att du besöker min blogg och lämnar en liten kommentar.