2015-08-24

En kväll i Torrevieja

Vi gick in till Torrevieja igår och käkade en paella och tittade på allt folk. Vi hade tänkt att ta bussen dit. Men här där vi bor vet man inte när dom kommer, eller om dom kommer. Vi satt en halvtimma och väntade sedan gav vi upp, och vi mötte inte någon på vägen dit heller. Men en massa vatten kom emot oss på stadens stora gata. Det var förmodligen en jättestor vattenläcka. För på vissa ställen var vattnet så högt så det nådde till vaderna på mig.
Väl framme i Torrevieja började mörkret lägga sig och gatorna myllrade av folk. Varenda spanjor med familj är ute en söndagskväll. Eller tagit ut sin stol och sitter i ett gathörn och pratar med sin granne eller bekant. Vi hittade en fiskrestaurang som låg på en sidogata som vi tog en paella mixta på. Den var jättegod med både kött och fisk i. Vi tog öl istället för vitt vin till. Vi var så törstiga efter våran gångmarch (7 km.) i icke gångvänliga skor. Men när vi gick hemåt runt 24.00 tog vi beslutet att haffa en taxi och vila våra ömma fötter.7 kommentarer:

Bara MammaMilla sa...

Njut av sol och värme för här hemma verkar det vara slut på den varan. ;) Kram Camilla

Hajan sa...

Så fint det såg ut där också, jag trodde inte att det fanns sådana hus
där, precis som en liten stad.
Maten såg ock så god ut.
om du får någon tid över, så har jag gjort bort mig igen på min egen blogg, trodde jag skrev till dig. Försökte med soptunnan men det kan inte din kära mor( ja vad kan hon egentligen tänker du ).
Jag skall gå bort kl 11,00 till Hjertströms.
vi hörs

Choices by Annie sa...

Så härligt ni verkar ha det.
Kram
Annie

Channal sa...

Mysigt! Men vilket äventyr. Tänk, i Grekland och i Japan där kommer bussarna i tid. Varför inte i Spanien?!! Hahaha manana manana! Min Idas svärföräldrar är där nu. De har en lägenhet i Torrevieja.

ha det gott fina du! KRAM Anna

hemma hos lilla mej sa...

Ååå vad mysigt och härligt ni har det .Ha det fortfarande gött .Kramar Rita

Home2tiny sa...

Låter hur ljuvlig som helst, både med sol, värme och god mat, njuuut. Kramisar Tina

Hemma på Sjuan sa...

Härligt med resa till Spanien men jisses vilken vatten läcka. Ha en fortsatt skön semester. Kram Suss